Clienţii Orange care cumpără o călătorie de metrou prin SMS, primesc una gratuit

25 apr. 2013
/ /
Clienţii Orange care cumpără o călătorie de metrou prin SMS, primesc una gratuit

Bucureşti, 25 aprilie 2013. Începând de astăzi clienţii Orange primesc o călătorie de metrou gratuită la cumpărarea unei călătorii cu telefonul mobil.

Orice client Orange care alege sa plătească o călătorie de metrou prin trimiterea unui SMS cu textul 1C la numărul scurt 1700 va primi o a doua călătorie gratuit. Preţul standard al unei călătorii prin SMS este de 0,50 euro.

Pentru clienţii Orange va exista în continuare şi posibilitatea de a achiziţiona 2 sau 10 călătorii cu telefonul mobil, prin trimiterea textului 2C sau 10C la numărul scurt 1700, tarifele percepute fiind de 0,90 euro, respectiv 3,25 euro.

În cazul abonamentelor la tarifele specificate se adaugă TVA, iar pentru cartelele PrePay valorile precizate anterior se deduc din creditul disponibil. Călătoriile pot fi utilizate timp de 6 luni de la achiziţie.

După cumpărarea unei călătorii, pentru a avea acces în staţie, clientul va apela gratuit numărul 1700. Telefonul va începe să emită un semnal sonor, iar clientul va apropia telefonul de validatorul special instalat. Pe ecranul validatorului va apărea mesajul „Tranzacţie reuşită!” după care accesul este permis.

Serviciul de plată şi acces cu telefonul mobil a fost extins şi este disponibil clienţilor Orange începând cu 2 aprilie 2013 în toate staţiile de metrou, mai puţin Bazilescu şi Jiului.

Informaţii despre numărul călătoriilor rămase şi perioada de valabilitate pot fi solicitate prin trimiterea unui SMS gratuit cu textul INFO la 1700.

Detalii suplimentare sunt disponibile prin apel la 1826, tarif normal, în reţeaua Orange.

Oferta este valabilă până la 1 septembrie 2013.

Categorii