Clienții Orange din Ploiești pot comanda taxi prin aplicația Clever Taxi

11 mart. 2013
/ /
Clienții Orange din Ploiești pot comanda taxi prin aplicația Clever Taxi

Clienții Orange din Ploiești pot comanda taxi prin aplicația Clever Taxi

Ploiești, 11 martie 2013. Orange România şi dezvoltatorul de aplicaţii Clever Tech oferă, începând de astăzi, clienţilor Orange din Ploiești, aplicaţia Clever Taxi, prin care aceştia pot comanda direct de pe mobil cel mai apropiat taxi disponibil în zona în care se află. Comenzile sunt preluate de peste 200 de taximetrişti din Ploiești, ce vor confirma cu prioritate cererile venite prin intermediul acestei aplicaţii.

Clever Taxi este o aplicaţie gratuită dezvoltată pentru telefoanele mobile cu sistemele de operare iOS, Android şi Windows Mobile şi este disponibilă acum pentru descărcare în magazinele de aplicaţii App Store, Google Play şi Windows Phone Store.

Aplicaţia permite urmărirea în timp real a taxiului comandat până la sosirea lui în punctul de preluare a comenzii și detectează automat adresa exactă de unde a fost facută comanda pentru a asigura un răspuns cât mai bun din partea şoferilor.  Totodată, utilizatorii au la dispoziție istoricul comenzilor şi pot sa dea o notă şoferului după terminarea cursei.

Aplicația Clever Taxi, folosită în prezent de peste 7.000 de taximetriști, funcționează în București, Cluj, Iași și, de acum, și în Ploiești.

Mai multe informaţii despre Clever Taxi sunt disponibile la adresa http://www.orange.ro/aplicatii/clever-taxi/.

Categorii