Clienţii Orange îşi pot dubla beneficiile de pe cartela PrePay

11 nov. 2013
/ /
Clienţii Orange îşi pot dubla beneficiile de pe cartela PrePay

Bucureşti, 11 noiembrie 2013. Orange deschide seria ofertelor de iarnă şi le oferă clienţilor săi PrePay posibilitatea să îşi dubleze lunar beneficiul preferat.

Astfel, fie că au deja o cartelă sau îşi activează un SIM nou, clienţii pot alege să-şi dubleze traficul de internet, fie minutele/SMS-urile naţionale şi internaţionale către fix sau mobil sau minutele şi SMS-urile în reţea, acest lucru fiind posibil în fiecare lună. Pentru activarea ofertei, este suficient un apel la *100#, ramura Dublu, sau accesarea contului Orange, secţiunea Dublu.

„Prin această campanie, Orange oferă flexibilitate clienţilor săi să primească mai mult din beneficiile pe care şi le doresc. Iarna aceasta se pot bucura de mai multe clipe frumoase povestind cu cei dragi din ţară sau din străinătate sau împărtăşind instant cele mai bune momente cu prietenii pe net.” a declarat Loredana Popp, Consumer Marketing Manager – Prepay în cadrul Orange România.

Oferta de iarna va fi promovată printr-un nou spot TV cu simpaticele personaje Millidge şi Doig care pornesc într-o aventură spectaculoasă prin zăpadă, alături de promovare radio, print şi outdoor.

În plus, prin programul Orange Phone credit, clienţii au posibilitatea să îşi cumpere orice telefon din oferta comercială Orange, la un preţ mai mic, şi pot beneficia de o reducere suplimentară, de 15 euro, la achiziţionarea unui Orange Zali sau Orange Hiro, precum şi de un bonus de 300 MB pentru trafic de internet. Orange Phone Credit este singurul program cu ajutorul căruia utilizatorii de cartele preplătite pot să acumuleze, la fiecare reîncărcare, bonus ce poate fi folosit ca reducere la cumpărarea telefonului dorit.

Mai multe detalii pe www.orange.ro

Categorii