/

Clienții Orange vor avea acces la meciurile celor mai importante competiții, prin intermediul parteneriatului dintre Orange și Prima Sport

20 aug. 2024

Orange România anunță prelungirea parteneriatului cu Clever Media pentru difuzarea posturilor Prima Sport, care vor transmite următoarele trei sezoane din UEFA Champions League, UEFA Europa League și UEFA Conference League. Astfel, în următorii trei ani, clienții Orange cu servicii TV vor putea urmări cele mai importante meciuri din competițiile europene, iar până la 30 septembrie 2024, aceștia beneficiază de acces nelimitat la cele cinci posturi Prima Sport.

Spectacolul fotbalului european pe Orange

UEFA Champions League va rămâne în prim-planul grilei Prima Sport, disponibil clienților Orange, într-un format nou și îmbunătățit. Sezonul 2024-2025 aduce o schimbare majoră, înlocuind faza grupelor cu o ligă extinsă de 36 de echipe. Numărul etapelor crește de la 6 la 8, iar totalul meciurilor ajunge la 189, cu 64 mai multe decât înainte.

O noutate pentru telespectatori este că, din această toamnă, vor putea urmări și celelalte două competiții europene: UEFA Europa League și UEFA Conference League. UEFA Europa League va adopta un format similar cu cel al Champions League, având 189 de meciuri în sezonul următor, iar UEFA Conference League va extinde liga la 36 de echipe, cu 6 etape înainte de fazele eliminatorii.

În completarea meciurilor oferite în cadrul UEFA, pasionații de sport vor putea urmări și alte campionate importante: Premier League Anglia, La Liga Spania, Bundesliga Germania, Superliga, Liga 2 și Cupa României, precum și Cupele Europene la handbal, Campionatele Mondiale și Europene de handbal, prin intermediul celor 5 canale TV Prima Sport.

În primăvara acestui an, Orange a lansat 4 pachete cu fibră și TV: "Entry", "Extra", "Supreme" și "Premiere", concepute pentru a răspunde mai bine cerințelor clienților. Detalii complete despre ofertele de internet și TV de la Orange sunt disponibile pe: orange.ro/love

Categorii