Clujenii sunt invitaţi la Caravana Orange - 4G discovery tour

16 mai 2014
/ /
Clujenii sunt invitaţi la Caravana Orange - 4G discovery tour

Clujenii sunt invitaţi la Caravana Orange - 4G discovery tour

Bucureşti, 16 mai 2014. Orange a demarat astăzi la Cluj-Napoca 4G discovery tour, o caravană dedicată lumii digitale. Aceasta va călători în mai multe oraşe pentru a-i familiariza pe clienţi cu beneficiile şi tehnologia 4G, pentru care Orange are cea mai extinsă acoperire din ţară. Timp de trei zile, până pe 18 mai, Orange îi aşteaptă pe locuitorii oraşului Cluj-Napoca în Piaţa Unirii, unde a amplasat un cort impresionant şi a pregătit multe surprize.

Cei care vizitează cortul pot testa smartphone-uri de ultimă generaţie, servicii şi aplicaţii precum Orange TV, Deezer, Orange Cloud şi Orange Explorer, pentru care tehnologia 4G aduce beneficii semnificative, prin viteza transferului de date de până la 150 Mbps şi prin răspunsul instant din partea reţelei. De asemenea, vizitatorii caravanei pot vedea un documentar despre evoluţia mijloacelor de comunicaţie. Nu în ultimul rând, 4G discovery tour include şi o zonă unde participanţii vor descoperi jocuri pe mai multe tipuri de ecrane, dar şi la o masă interactivă, unde pot cânta la pian, se pot juca împreună cu îndrăgitele personaje Orange PrePay sau alte jocuri captivante.

Cei care vin la cortul 4G discovery tour seara, în intervalele 17:00 – 18:00 şi 19:00 – 20:00, vor avea parte de o altă experienţă inedită. Prin intermediul unui ecran, al unei camere video şi al unei aplicaţii dedicate, ei vor putea dirija de la distanţă o orchestră interactivă. În plus, au ocazia să le arate prietenilor, pe Facebook, fotografii pe care aplicaţia le realizează în timp ce ei dirijează.

Toţi participanţii la 4G discovery tour pot intra într-un concurs pentru a câştiga un smartphone prin tragere la sorţi.

„Am pornit această caravană pentru a aduce beneficiile tehnologiei de ultimă generaţie cât mai aproape de clienţii noştri şi nu numai. Cei care ne vor vizita vor avea ocazia să descopere singuri universul lumii digitale şi cum îi ajută aceasta să facă lucruri pe care acum câţiva ani doar ni le imaginam. Să descarce fişiere de mari dimensiuni, să asculte muzică, să acceseze site-urile sau jocurile preferate, toate acestea rapid şi în condiţii de mobilitate, dar şi să se transforme în dirijori de la sute de kilometri distanţă.” a declarat Jean-François Fallacher, Chief Executive Officer.

Pe 7 aprilie, Orange a lansat serviciile de internet la viteze 4G în Cluj-Napoca, cu o acoperire de 98,5% din populaţia oraşului. În ţară, acoperirea 4G oferită de Orange România este de peste 46% din populaţia totală şi 73% din populaţia urbană, în peste 1000 de localităţi. De asemenea, la Orange shop de pe bd. 21 Decembrie 1989, nr. 23-25, din Cluj-Napoca, clienţii pot testa deja reţeaua 4G+, care aduce viteze de download de până la 300 Mbps şi care va fi disponibilă comercial imediat ce pe piaţă vor fi aduse terminale compatibile.

Mai multe detalii despre serviciul Orange 4G se gasesc pe http://www.orange.ro/4g/index.html .

Categorii