comunicare nelimitată şi concursuri cu premii pentru clienţii Orange Young

26 sept. 2010
/ /
comunicare nelimitată şi concursuri cu premii pentru clienţii Orange Young

comunicare nelimitată şi concursuri cu premii pentru clienţii Orange Young Orange Young – noua ofertă pentru tineri la începutul anului şcolar bilete la concertul Lady Gaga din Budapesta premii şi muzică nelimitat pe www.nelimiteaza-te.ro

Bucureşti, 26 septembrie 2010. La început de an şcolar, Orange a pregătit o ofertă specială pentru elevi şi studenţi şi un concurs prin care aceştia pot câştiga bilete la concertul Lady Gaga din Budapesta.

Din 27 septembrie, tinerii care utilizează o cartelă Orange PrePay şi sunt înscrişi în programul Orange Young primesc o ofertă specială de comunicare: mesaje scrise nelimitat în reţea, acces nelimitat la Facebook,  MySpace, Netlog, Yahoo! Mail şi Messenger prin portalul Orange pe mobil, 1000 de minute în reţea, 60 de minute naţionale şi 20 MB pentru acces la internet pe mobil, totul cu 7 euro.

Noua opţiune adaugă noi beneficii nelimitate ofertei lansate de Orange pe 23 iunie, în parteneriat cu Universal Music, care permite clienţilor înscrişi în programul Orange Young să asculte muzică nelimitat atât online cât şi pe telefonul mobil, bonus la reîncărcarea cartelei PrePay cu minimum 7 euro.

Clienţii Orange Young care efectuează, până pe data de 22 octombrie 2010,  o reîncărcare a cartelei cu orice valoare au posibilitatea să câştige una dintre cele două excursii pentru două persoane la concertul Lady Gaga din Budapesta, pe 7 noiembrie. Cei doi câştigători şi însoţitorii lor vor beneficia de transport, cazare şi bilete la concert, oferite de Orange in parteneriat cu Universal Music.

În pauze şi după orele de curs, tinerii înscrişi în programul Orange Young pot asculta muzica preferată întrucât au mii de piese la dispoziţie în Music Box, pe www.nelimiteaza-te.ro şi îşi pot crea playlisturi pe care le pot asculta atât online cât şi pe mobil. Pentru cei care îşi creează playlisturi, Orange a pregătit un concurs cu 100 de premii constând într-un set de căşti Canyon şi un CD, oferite în parteneriat cu Universal Music si Canyon. Concursul se desfăşoară în perioada 23 septembrie - 23 octombrie, iar câştigătorii vor fi desemnaţi pe baza voturilor primite pentru playlisturile create din partea vizitatorilor Music Box şi a jurizării acestora.

„Începerea anului şcolar este un moment pe care îl marcăm în fiecare an cu oferte speciale pentru cei mai tineri dintre clienţii noştri. Pe langă o ofertă specială cu muzică şi beneficii de comunicare nelimitate, anul acesta am pregătit pentru ei concursuri cu premii care îi va încânta cu siguranţă”, a declarat Corina Niţă, Youth Proposition Manager.

Categorii