comunicare online prin Personal Space de la Orange

23 ian. 2010
/ /
comunicare online prin Personal Space de la Orange

comunicare online prin  Personal Space de la Orange

Bucuresti, 30  august 2007: Orange,  liderul telecomunicatiilor din Romania, lanseaza Personal Space, un nou serviciu online care integreaza serviciile SIM Agenda Back-up, Grup Mesaje Scrise, Mesaje Aniversare si Out of office, precum si o componenta interactiva pentru clientii Orange. In Personal Space, clientii Orange au posibilitatea sa isi defineasca propriul profil, cu o descriere personala si o fotografie, sa vizualizeze statusul altor utilizatori online, sa caute utilizatori in functie de anumite criterii si sa comunice cu acestia prin mesaje instant sau mesaje scrise.

Serviciul este grupat in  trei sectiuni principale: Backup & Restore, Messaging si Networking.

Backup & Restore contine servicii care permit salvarea datelor personale si face posibila recuperarea acestora. In aceasta sectiune este inclus serviciul SIM Agenda Backup, o  metoda sigura de a salva numerele de telefon de pe cartela SIM pe serverul  Orange in conditii de confidentialitate.

Sectiunea Messaging cuprinde servicii care faciliteaza comunicarea rapida prin mesaje scrise cu grupuri mari de destinatari sau cu destinatari unici si care permit clientilor Orange sa trimita notificari scrise atunci cand nu pot raspunde la telefon. Aceasta sectiune cuprinde serviciile Grup Mesaje Scrise si Out of office.
Networking este o sectiune destinata comunicarii online prin mesaje instant, socializarii sau programarii unor mesaje automate pentru zilele aniversare ale cunoscutilor. Din aceasta sectiune fac parte serviciile Mesaje  Aniversare si chat-ul Personal Space.
La fiecare accesare a serviciului online Personal Space, clientii Orange primesc o parola care poate fi utilizata intr-o singura sesiune. Daca activeaza simultan toate serviciile disponibile in Personal Space, clientii Orange platesc 0,40 euro/luna, la care se adauga costul mesajelor scrise trimise folosind serviciile Grup Mesaje Scrise, Mesaje Aniversare sau Out of office. Din chat-ul Personal Space, mesajele instant sunt transmise gratuit pe web.

Toate serviciile din Personal Space sunt disponibile pentru clientii Orange cu abonament. Utilizatorii Orange PrePay au acces la Personal Space, cu exceptia serviciilor Mesaje Aniversare si Out of office. Serviciul Personal Space poate fi activat prin Self Care la *100# sau prin apel gratuit la Serviciul Clienti.

„Personal Space este un serviciu dezvoltat in jurul agendei de contacte, care faciliteaza comunicarea online intre prieteni si ofera o oportunitate pentru dezvoltarea unor noi servicii online”, a declarat Bogdan  Ciubotaru, Senior Product Manager la Orange  Romania.

Mai multe detalii  despre Personal Space se gasesc la adresa www.orange.ro.

Categorii