convorbiri nelimitate cu grupul favorit cu abonamentul Pinguin

24 ian. 2010
/ /
convorbiri nelimitate cu grupul favorit cu abonamentul Pinguin

convorbiri nelimitate cu grupul favorit cu abonamentul Pinguin

Bucureşti, 18 noiembrie 2009. Pentru a răspunde nevoilor clienţilor de a comunica oricât cu prietenii sau cu familia, Orange a adăugat un nou tip de abonament în portofoliu, care oferă convorbiri nelimitate în reţea cu grupul favorit.

Începând de astăzi, clienţii Orange vor descoperi 4 abonamente sub un nou simbol, Pinguinul, care le oferă posibilitatea să comunice nelimitat cu până la 5 numere favorite din reţea. Astfel, cu abonamentul Pinguin de 9 euro, clienţii Orange îşi pot alege 2 numere favorite, cu Pinguin de 12 euro pot alege 3 numere, cu Pinguin de 15 euro - 4 numere, iar cu Pinguin de 20 de euro - 5 numere favorite.

De asemenea, în funcţie de abonamentul Pinguin ales, clienţii primesc între 400 şi 1.100 de minute în reţea pentru apeluri către alte numere decât cele din grupul favorit şi între 100 şi 200 minute pentru apeluri către alte reţele naţionale. Cei care aleg un abonament Pinguin pot achiziţiona un telefon mobil la preţuri speciale, începând de la 1 euro.

„Lansarea celui de-al patrulea plan tarifar în portofoliul de abonamente face parte din strategia care stă la baza conceptului de segmentare a ofertelor în funcţie de necesităţile actuale de comunicare ale clienţilor. Am creat noile abonamente după ce am analizat sugestiile clienţilor noştri, care indicau convorbirile nelimitate cu cei dragi drept una dintre cele mai dorite caracteristici ale unui plan tarifar”, a declarat Bianca Bărdaş, Consumer Marketing Manager-Postpay Orange România.

*tarifele mentionate in document includ TVA

Categorii