convorbiri nelimitate cu până la 50 de numere Orange şi internet nelimitat

24 ian. 2010
/ /
convorbiri nelimitate cu până la 50 de numere Orange şi internet nelimitat

convorbiri nelimitate cu până la 50 de numere Orange şi internet nelimitat

Bucureşti, 25 mai 2009. Orange România lansează o nouă ofertă Home&Office Pack care include convorbiri nelimitate între numărul fix şi până la 50 de numere de mobil Orange şi internet nelimitat pentru acasă sau pentru birou.

Cu noile abonamente de telefonie fixă şi internet Home&Office Pack, clienţii Orange pot vorbi oricât şi oricând cu până la 50 de numere de mobil din reţea şi primesc până la 1.000 de minute pentru apeluri în orice reţea naţională fixă, in funcţie de abonamentul ales. Tarifele abonamentelor Home & Office Pack sunt cuprinse între 12 şi 36 euro pe lună (fără TVA) şi includ, pe langă convorbiri nelimitate, acces nelimitat la internet la viteze 3G+.

De exemplu, cu un abonament Office Pack de 18 euro/lună, clienţii au apeluri nelimitate între numărul Orange de fix  şi 10 mobile Orange din flota companiei, indiferent de numărul care apelează, 150 de minute către orice reţea fixă naţională şi navighează nelimitat pe internet cu o viteză de până la 7,2 Mbps până la consumarea a 3 GB de trafic. După consumarea celor 3 GB, clienţii navighează cu 128 Kbps, iar dacă doresc să menţină viteza de până la 7,2 Mbps, pot activa pachete suplimentare de date.

De asemenea, Orange oferă posibilitatea de a testa gratuit serviciul Home&Office Pack timp de 15 zile. Pachetul de test, care include un router uşor de instalat şi abonamentul care i se potriveşte cel mai bine utilizatorului, poate fi solicitat la orice Orange shop.

“Noile abonamente Home&Office Pack aduc ca noutate conceptul de convorbiri nelimitate intre numarul fix si pana la 50 de mobile Orange, în locul limitei de 3.000 minute de până acum, alături de acces nelimitat la internet cu viteze de până la 7,2 Mbps. Toate aceste servicii sunt disponibile într-un singur pachet, cu un singur dispozitiv simplu de instalat şi pe o singură factură”, a declarat Ciprian State, Convergent Proposition Manager Orange România.

Mai multe detalii despre noua ofertă se găsesc la adresa www.orange.ro.

Categorii