Copiii au parte de noi surprize de la Orange prin oferta Junior

16 mai 2013
/ /
Copiii au parte de noi surprize de la Orange prin oferta Junior

Bucureşti, 16 mai 2013. Orange prezintă noua ofertă Junior, acum cu mai multe motive de bucurie atât pentru copii, cât şi pentru părinţi. Cu noul abonament Fluture 8, copiii beneficiază de mesaje scrise nelimitat în reţea, de 10 poveşti gratuite şi trafic nelimitat în cadrul aplicaţiei pentru mobil Poveşti, creată special pentru ei, de minute în reţea şi minute naţionale, mesaje multimedia şi trafic pentru internet.

Aplicaţia Poveşti a fost realizată de Junior.clopoţel.ro în colaborare cu Orange şi poate fi descărcată din Google Play, iar în curând va fi disponibilă şi în App Store. Este o aplicaţie interactivă, cu o grafică deosebită, prin care copiii pot asculta poveşti scrise sau culese de autori români şi străini, citite de actriţa Nicoleta Lefter, cunoscută publicului de la un prestigios teatru din Bucureşti. „Sarea în bucate”, „Punguţa cu doi bani”, „Pupăza din tei”, „Prinţesa bob de mazăre”, „Fata babei şi fata moşului”, „Ursul păcălit de vulpe”, „Scufiţa roşie”, „Cenuşăreasa”, „Alice în Ţara Minunilor” şi „Albă ca Zăpada” sunt poveştile disponibile acum pentru clienţii Orange în noua aplicaţie.

Pe măsură ce ascultă poveştile, copiii pot interacţiona cu personajele şi pot colora scenele din poveste. În acest mod, îşi dezvoltă uşor vocabularul, capacitatea de a asculta şi imaginaţia.

Veştile bune nu se opresc aici. Cu noul abonament din oferta Junior, telefonul Alcatel One Touch 918 Hello Kitty cu sistem Android 2.3, ecran tactil de 3,2 inchi, cameră foto de 3,2 MP, MP3 player, radio FM, aplicaţii şi wallpapere Hello Kitty, are acum un preţ şi mai atractiv, de 19 euro (TVA inclus). Preţul este valabil pentru abonamentul Fluture 8, la activarea unui contract sau la prelungirea unui contract existent pe 24 de luni.

Pe lângă SMS-uri nelimitate în reţea şi cele 10 poveşti gratuite din aplicaţia Poveşti, pentru care traficul de internet este nelimitat, abonamentul Fluture 8 vine echipat cu 500 de minute în reţea, 30 de minute naţionale, 30 de mesaje multimedia, 30 MB trafic de internet şi acces nelimitat în Portalul Orange pe mobil şi pe Yahoo! Messenger.

În cazul în care folosesc toate minutele, mesajele sau traficul inclus, clienţii au posibilitatea de a reîncărca abonamentul şi de a vorbi la un tarif special de 0,10 euro/minut pentru apeluri naţionale sau în reţea sau de a activa una dintre opţiunile disponibile clienţilor PrePay. În acest mod, consumul şi costurile suplimentare pot fi controlate uşor.

„Pentru că 1 iunie se apropie, am vrut să le facem o surpriză plăcută atât copiilor, cât şi părinţilor. De aceea, am adăugat în oferta Junior beneficii noi, toate pregătite pentru a acoperi nevoile de comunicare ale copiilor. Am ales aplicaţia Poveşti, o aplicaţie nouă şi utilă, care să-i captiveze cu poveşti frumoase şi să le stimuleze în acelaşi timp atenţia şi creativitatea.” a declarat Mădălina Ghiţă, Consumer Marketing Manager la Orange România.

Categorii