Cu abonamentul Tigru de la Orange clienţii pot comunica liber în orice reţea

27 iun. 2013
/ /
Cu abonamentul Tigru de la Orange clienţii pot comunica liber în orice reţea

Cu abonamentul Tigru de la Orange clienţii pot comunica liber în orice reţea

Bucureşti, 27 iunie 2013. Începând de astăzi, Orange le oferă clienţilor săi posibilitatea de a se bucura de libertatea de a comunica, indiferent de reţea, cu un nou abonament – Tigru. Acesta oferă o abundenţă de minute naţionale şi internaţionale, SMS-uri naţionale, trafic de internet inclus şi spaţiu de stocare în Orange Cloud, la tarife lunare cuprinse între 8 şi 30 de euro (TVA inclus). Abonamentele Tigru sunt disponibile atât pentru noii abonaţii, cât şi pentru cei care optează să îşi prelungească abonamentul.

Astfel, clienţii care aleg abonamentul Tigru 11 primesc 450 minute naţionale şi internaţionale pentru apeluri catre retelele fixe, precum şi 450 SMS-uri naţionale, plus 150 MB trafic de internet pe mobil şi acces nelimitat la Portalul Orange pe mobil.

În plus, până pe 5 august, la activarea abonamentului Tigru 11 pe doi ani, clienţii vor primi lunar un bonus de 100 minute naţionale, 100 SMS-uri naţionale, 100 MB şi 2 GB spaţiu de stocare în Orange Cloud pentru a păstra pozele, videoclipurile, melodiile, fişierele, calendarul sau contactele într-un singur loc, în siguranţă. Tot în această perioadă clienţii Orange care doresc să achiziţioneze telefoane la preţuri cât mai avantajoase îşi pot folosi punctele Thank You, care valorează acum cu 50% mai mult. Telefonul recomandat de Orange cu abonamentul Tigru 11 pe doi ani este Acer Liquid Z2 la pretul de 0 Eur cu Buy-Back.

„Smartphone-ul ne însoţeşte pe durata întregii zile şi reprezintă mijlocul favorit de comunicare, prin apeluri, mesaje sau internet. De aceea am creat abonamentul Tigru, care vine în întâmpinarea necesităţilor clienţilor ce îşi doresc să comunice liber în orice reţea şi să aibă acces la un pachet avantajos de trafic de internet.” a declarat Stjepan Udovicic, Director de Marketing în cadrul Orange România.

Categorii