Cu doar două zile înainte de începerea UEFA EURO 2012TM, Orange ajută fanii să se pregătească aşa cum n-au mai făcut-o până acum

6 iun. 2012
/ /
Cu doar două zile înainte de începerea UEFA EURO 2012TM, Orange ajută fanii să se pregătească aşa cum n-au mai făcut-o până acum

Cu doar două zile înainte de începerea UEFA EURO 2012TM, Orange ajută fanii să se pregătească aşa cum n-au mai făcut-o până acum

Bucureşti, 06 iunie 2012. Cu doar două zile înainte ca turneul UEFA EURO 2012™ să reunească fanii fotbalului din Europa, UEFA şi Orange lansează noi aplicaţii şi servicii pentru ca suporterii să se bucure cât mai mult de turneu, atât acasă cât şi în străinătate.

UEFA şi Orange au actualizat aplicaţia mobilă oficială UEFA EURO 2012™, adăugând caracteristici de geolocalizare şi funcţionalităţi ce permit fanilor să caute prieteni, locaţii şi nu numai[1]:

Funcţia de căutare a prietenilor va permite utilizatorilor să-şi găsească prietenii aflaţi in apropiere pentru a urmări meciurile împreună Funcţia de căutare a locaţiilor le arată unde pot urmări meciurile fie pe o hartă, fie prin funcţionalitatea de augmented reality cu ajutorul camerei telefonului Funcţia video pentru urmărirea momentelor importante din timpul meciurilor (conţinut disponibil contra cost, numai la miezul nopţii după meciuri)[2] Photo Fun, care permite fanilor să îşi personalizeze fotografiile pentru a-şi arăta sprijinul faţă de echipe[3]

Descărcaţi aplicaţia mobilă oficială UEFA EURO 2012™ de aici: http://bit.ly/JYk5Sv

Pe lângă aplicaţia mobilă oficială a campionatului UEFA, Orange a lansat propria aplicaţie Supporters’ Cup Shake & Shout care oferă fanilor posibilitatea de a câştiga bilete şi alte premii dacă arată că sunt cei mai înfocaţi suporteri în timpul turneului.

La activare, aplicaţia va înregistra nivelul sonor al încurajărilor unui suporter, fie că se află acasă în faţa televizorului sau calculatorului, fie că este pe un stadion sau într-un bar. Aplicaţia înregistrează şi durata momentelor în care fanii îşi mişcă şi îşi agită braţele în timp ce îşi încurajează echipele pe parcursul fiecărui meci – arătând cât de mult îşi susţin echipa. Fanii concurează între ei pentru a demonstra că sunt cei mai mari suporteri ai echipei lor şi pentru a câştiga bilete la finala UEFA EURO 2012™, smartphone-uri Sony Xperia şi alte premii. Aplicaţia creează şi un suvenir digital pe care fanii îl pot arăta prietenilor – este vorba de o cronologie a susţinerii lor în funcţie de golurile date şi alte momente cheie ale meciurilor.

În plus, pentru fanii care participă la turneu, Orange Romania a pregătit oferte de roaming avantajoase de voce si date pentru ca aceştia să îşi folosească telefoanele cât mai eficient în timpul vizitei în Polonia şi Ucraina:

5 minute bonus pentru Polonia în opţiunea Permis de vacanţă pe toată durata campionatului. Opţiunea oferă 20 minute, 20 sms-uri, 1 MB de date şi bonus 5 minute în Polonia pentru 5.5 euro[4]; extinderea opţiunii Favorite Country şi în Ucraina. Acesta opţiune oferă 40 de minute în ţara favorită pentru 40 euro[4] extinderea opţiunii Travel Data Extra şi în Ucraina. Opţiunea oferă 10 MB pentru trafic de date în roaming la 25 euro[4]

Suporterii pot contacta Serviciul Clienti Orange pentru a se asigura că au cea mai bună ofertă pentru această călătorie.

Clienţii Orange vor avea şi posibilitatea să urmărească live pe telefonul mobil meciurile transmise de TVR de la UEFA EURO 2012™ in Portalul Orange pe mobil, m.orange.ro, şi în aplicaţia TV de la Orange pentru Android. În plus, vor avea acces pe telefon şi la secvenţe cu cele mai importante faze ale meciurilor la scurt timp dupa ce acestea au loc, precum şi la ştiri legate de meciuri, top goluri şi emisiunile Studio Euro” pregătite de TVR, broadcaster oficial al evenimentului. Accesul la conţinutul legat de UEFA EURO 2012™ este gratuit, traficul de internet fiind tarifat în funcţie de pachetul de date activat. Clienţii care au activate asemenea opţiuni ce conţin acces nelimitat la Portalul Orange pe mobil şi la aplicaţiile Orange nu vor plăti în plus pentru acest trafic.

Orange este sponsorul oficial al UEFA EURO 2012™ şi contribuie la stabilirea legăturii dintre clienţii săi şi campionat prin experienţe digitale captivante cum ar fi Orange Supporters’ Cup (www.supporterscup.orange.com ), aplicaţia mobilă oficială UEFA EURO 2012TM (http://bit.ly/JYk5Sv)  şi o gamă variată de concursuri şi promoţii din Europa.

Orange contribuie şi la desfăşurarea UEFA EURO 2012™ în calitate de partener exclusiv pentru telecomunicaţii în Polonia – asigurând de la soluţii IT pe stadion, la reţele şi servicii tehnologice care fac parte din soluţia UEFA pentru Partenerii de Radiodifuzare care vor distribui turneul în întreaga lume.


[1] Caracteristicile de geolocalizare şi augmented reality  nu sunt disponibile pe versiunea Java a aplicaţiei. Pentru lista completă de caracteristici în funcţie de platformă, vă rugăm să accesaţi: http://oran.ge/JQjS2W

[2] Disponibilă acum pe telefoane cu iPhone, Android şi Java

[3] Photo Fun nu poate fi folosit pe dispozitivele cu Bada şi Java

[4] TVA inclus

Categorii