cu ePayment™ de la Orange economisesti timp

23 ian. 2010
/ /
cu ePayment™ de la Orange economisesti timp

cu ePayment™ de la Orange economiseşti timp

Bucuresti, 15  august 2006: Orange România anuntã lansarea serviciului de plãti online pe www.orange.ro prin care abonatii sãi au posibilitatea sã îsi plateascã factura lunarã, sã reîncarce cartele sau sã achizitioneze telefoane, accesorii, cartele preplãtite sau materiale promotionale direct pe Internet, cu cardul bancar.

Solutia utilizatã are la bazã serviciile BRD - Groupe Société Générale de procesare si decontare a tranzactiilor cu card bancar, solutia tehnicã pentru plata online fiind asiguratã de GECAD ePayment. Acest serviciu cu valoare adaugatã completeazã serviciile Webshop si WebCare, unde clientii Orange pot accesa online informatii despre produse noi, abonamente sau cartele, pot face schimbari în planul tarifar sau pot trimite solicitãri serviciului clienti Orange.

"Clientii Orange pot de acum sã facã plata on-line pentru produsele si serviciile oferite prin Webshop si Webcare. Clientii nostri pot sã achizitioneze telefoane, accesorii, cartele PrePay sau materiale promotionale si sã-si plãteascã factura sau sã facã reîncãrcãri de conturi PrePay din fata calculatorului de acasã, de la serviciu sau chiar din vacantã. Solutia ePayment™ si banca BRD au rãspuns cel mai bine cerintelor noastre de a implementa acest proiect", a declarat Oana Şolcă, WebShop si WebCare Marketing Manager la  Orange.

Noul serviciu de plãti online introdus de Orange utilizeazã platforma de comert electronic ePayment™dezvoltatã de compania GECAD ePayment. Tehnologia permite procesarea de plãti prin Internet cu card bancar, într-un mediu securizat.
Clientii Orange vor putea efectua plãti online folosind cãrti de credit sau de debit Visa/ Visa Electron si MasterCard/ Maestro, comisionul perceput posesorilor de card fiind zero.

"Sistemele de plãti online devin tot mai mult o optiune în România, pentru comercianti si pentru cumpãrãtori deopotrivã. Lansarea acestui serviciu de cãtre Orange România este un proiect important în special prin numãrul mare de utilizatori care vor beneficia de avantajele solutiei ePayment™. Comertul electronic se va bucura astfel de o promovare excelentã la nivel national si estimãm o disponibilitate crescutã a publicului pentru tranzactii online, urmatã de o crestere a volumului pietei", a comentat Carmen Sebe, CEO GECAD ePayment.

Categorii