/

Cu fiecare reîncărcare, clienții Orange Prepay au motive de sărbătoare

18 nov. 2021

Anul acesta clienții Orange PrePay au noi motive de sărbătoare pentru că se pot bucura din plin de GB bonus pentru fiecare reîncărcare dar și de super premii săptămânale prin tragere la sorți. Astfel, noua campanie Orange PrePay pregătește clienții pentru sărbători, pentru ca aceștia să rămână conectați cu familia şi prietenii, bucurându-se în același timp de super premii și distracție.

Reîncărcări câștigătoare

Iarna aceasta, la Orange PrePay toate reîncărcările indiferent de valoarea lor sunt recompensate. Astfel, atât pentru reîncărcarea cu credit cât și cu o opțiune, clienții PrePay sunt răsplătiți automat cu câte 10 GB bonus pentru fiecare 1 euro credit reîncărcat. Bonusul de 10 GB pentru fiecare 1 euro credit reîncărcat este valabil 60 de zile și poate fi folosit național, cu o opțiune activă de minimum 5 euro credit, iar în roaming, cu o opțiune de minimum 10 euro credit în limita de date disponibile în roaming SEE.

În plus, surprizele continuă pentru clienții Orange PrePay care pot câștiga săptămânal prin tragere la sorți 1.000 euro în contul Orange Money sau un smartphone OPPO Reno6 5G. De asemenea, pentru fiecare reîncărcare efectuată din contul My Orange sau contul Orange Money, numărul lor va fi introdus de 2 ori în tragerea la sorți săptămânală. Pentru a participa la tombolă, clientii PrePay se pot înscrie gratuit, la *100#, secțiunea „Tombola PrePay".

Cu Orange PrePay, indiferent de opţiunea aleasă, toţi clienţii au acces la cele mai bune viteze de internet și cea mai bună acoperire mobilă, în cea mai bună rețea din România. Anul acesta Orange România a fost recunoscută de Ookla cu premiile Speedtest Awards™ pentru „Cea mai rapidă rețea mobilă”, „Cea mai mare acoperire mobilă”, „Cea mai bună rețea mobilă” și „Cea mai rapidă rețea fixă”.

Mai multe informaţii pot fi găsite pe pagina dedicată campaniei: orange.ro/cadouriprepay

Categorii