Cu mai puţin de 100 de zile până la UEFA EURO 2012TM, Orange lansează un concurs prin care suporterii pot câstiga bilete la campionat

13 mart. 2012
/ /
Cu mai puţin de 100 de zile până la UEFA EURO 2012TM, Orange lansează un concurs prin care suporterii pot câstiga bilete la campionat

Cu mai puţin de 100 de zile până la UEFA EURO 2012TM, Orange lansează un concurs prin care suporterii pot câstiga bilete la campionat

Bucureşti, 14 martie 2012. Cu mai puţin de 100 de zile până la deschiderea campionatului UEFA EURO 2012TM, Orange lansează prima competiţie pan-europeană prin care dă suporterilor şansa să îşi arate susţinerea echipei preferate şi să se pregătească mai bine ca niciodată pentru cel mai important campionat european de fotbal.

Concursul Orange Supporters’ Cup, lansat astăzi pe www.supporterscup.orange.com, va prezenta suporteri din toată Europa, de la cei ocazionali până la cei mai împatimiţi, şi le va da posibilitatea să se întreacă pentru premii, precum echipamente Orange UEFA EURO 2012TM, telefoane şi excursii VIP cu autobuzul pentru echipele câştigătoare la Varşovia şi Kiev pentru gala de deschidere şi pentru meciurile finale ale campionatului.

Orice amator de fotbal din cele 11 ţări din Europa în care Orange este prezent poate participa la Supporters’ Cup, indiferent dacă este client Orange sau nu. În plus, în lunile urmatoare Orange va lansa şi alte concursuri pentru a aduce EURO 2012TM în viaţa fanilor de fotbal care susţin campionatul, de acasă sau direct de pe stadion.

“UEFA EURO 2012TM va fi punctul culminant al anului pentru suporterii de fotbal. Prin intermediul Supporters’ Cup, aplicaţia oficială pentru mobil, precum şi prin alte concursuri care vor fi lansate pentru campionat, susţinem pasiunea clienţilor noştri pentru fotbal. Prin concursuri interesante, produse şi servicii, sperăm să aducem EURO 2012TM în viaţa lor şi a fanilor din întreaga Europă ", a declarat Séverine Legrix De La Salle, Vicepreşedinte, Orange Brand.

Competiţia Orange Supporters’ Cup constă într-o serie de provocări atât individuale, cât şi de echipă, în mediul online şi prin intermediul telefoanelor mobile. Suporterii se pot înregistra pe site şi pot forma echipe chiar de astăzi, se pot pregăti pentru concurs prin crearea unui suporter avatar şi pot afla mai multe informaţii despre echipele naţionale.

Orange este un sponsor oficial al campionatului UEFA EURO 2012™, cu Orange Polonia în calitate de furnizor exclusiv de tehnologie în Polonia. În plus, Orange şi UEFA sunt în curs de dezvoltare a aplicaţiei oficiale pentru mobil a campionatului. Aceasta este prima sponsorizare de tip pan-european în care Orange se implică. Ţările care participă la sponsorizare şi la competiţia Orange Supporters’ Cup sunt: Armenia, Austria, Elveţia, Franţa, Luxemburg, Marea Britanie, Polonia, Republica Moldova, România, Slovacia şi Spania.

Pentru a afla mai multe despre Orange Supporters’ Cup, vă rugăm să vizitaţi www.supporterscup.orange.com şi să urmăriţi #SUPPORTERSCUP pe Twitter.

Categorii