cu noile opţiuni de roaming, Orange te pregăteşte de vacanţă

11 iun. 2012
/ /
cu noile opţiuni de roaming, Orange te pregăteşte de vacanţă

cu noile opţiuni de roaming, Orange te pregăteşte de vacanţă

Bucureşti, 11 iunie 2012. Începând cu 1 iulie 2012, abonaţii şi utilizatorii cartelelor PrePay Orange vor plăti mai puţin pentru apeluri, mesaje scrise şi trafic de date în roaming. Orange reduce tarifele standard pentru apelurile de voce, date şi pentru SMS în conformitate cu prevederile Uniunii Europene. Astfel, când călătoresc în Uniunea Europeană, clienţii Orange vor plăti pentru apelurile efectuate către ţări din Uniunea Europeană 0.29 euro/ minut, apelurile primite vor fi taxate cu 0.08 euro/ minut, un SMS trimis 0.09 euro/SMS şi traficul de date 0.70 euro/ MB, preţuri fără TVA.

În plus, din 5 iunie Orange România a lansat noi oferte pentru opţiunile Permis de vacanţă şi Favourite Country. Cu opţiunea Permis de vacanţă clienţii beneficiază acum de 20 de minute pentru convorbiri în roaming, 20 de SMS-uri şi 1 MB pentru internet pe mobil. Opţiunea poate fi activată în Uniunea Europeană, Elveţia şi Moldova cu 5,5 euro sau cu 11 euro, când călătoresc în China, Croaţia, SUA sau Turcia, preţuri cu TVA inclus.

Opţiunea Favourite Country este dedicată abonaţilor care doresc să beneficieze de mai multe minute în roaming la tarife mai mici. Pentru 15 euro pe lună, TVA inclus, abonaţii primesc 70 de minute în roaming într-una din ţările Uniunii Europene, Elveţia sau Moldova, la alegere. În plus, cei care călătoresc în Israel, Serbia sau Ucraina îşi pot activa această opţiune şi primesc 40 de minute pentru 40 euro, TVA inclus.

Pentru abonaţii care folosesc internetul în roaming, Orange propune opţiunea Travel Data 150, ce oferă 150 MB la tariful de 0,23 euro/ MB, TVA inclus, pentru traficul de date în Uniunea Europeană şi Elveţia sau, pentru utilizatorii PrePay, Travel Data Max, ce oferă 100 MB pentru 25 euro.

„Odată cu venirea vacanţei oferim clienţilor noştri o varietate de opţiuni cu tarife foarte accesibile. Pentru traficul de date propunem opţiunile Travel Data la tarife cu până la 66% mai mici decât cele reglementate. Un mare avantaj îl reprezintă faptul că ele pot fi activate de mai multe ori în funcţie de necesităţile de consum ale clienţilor.” a declarat Irina Pană, Wholesale, International & Regulatory Affairs Manager.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul http://www.orange.ro/roaming/ sau în orice magazin Orange.

Categorii