Cu Orange esti mai aproape de prietenii tãi din toatã lumea

23 ian. 2010
/ /
Cu Orange esti mai aproape de prietenii tãi din toatã lumea

cu Orange eşti mai aproape de prietenii tãi din toatã lumea

Bucureşti, 25 mai 2006. Începând cu 25 mai abonatii Orange beneficiazã de tarife internationale mai mici, de o nouã optiune mai avantajoasã pentru apeluri în strãinãtate – optiunea Apeluri internationale – si de posibilitatea definirii de numere favorite internationale. Noile oferte fac mai accesibilã comunicarea cu prietenii si partenerii de afaceri aflati în strãinãtate si reduc distantele dintre oameni, oriunde s-ar afla.

Orange reduce cu 33% tariful standard pentru apeluri cãtre Statele Unite ale Americii si Canada si cãtre numere din retelele de telefonie fixã din Europa, de la 0,6 USD/minut la 0,4 USD/minut. Tariful pentru apelurile în strãinãtate difera în functie de zona internationalã în care se încadreazã numãrul apelat. Astfel, apelurile sunt tarifate în functie de 4 zone: zona 0 cuprinde numere din retelele de telefonie fixã din Europa si numere din orice retea din Statele Unite ale Americii sau Canada, iar tariful este acum de 0,4 USD/minut; în zona 1 sunt numere din retelele de telefonie mobilã din Europa si numere din orice retea din Israel, iar tariful este de 0,6 USD/minut; zona 2 cuprinde restul statelor lumii, iar apelurile cãtre aceste destinatii se tarifeazã cu 0,9 USD/minut; zona 3 cuprinde operatorii prin satelit, iar tariful este de 2,7 USD/minut.

Optiunea Apeluri internationale oferã acum abonatilor Orange 40% reducere la tarifele standard pentru apeluri cãtre toate zonele tarifare. Taxa lunarã pentru aceastã optiune este de 2 USD, iar reducerea de 40% se aplicã pentru toate destinatiile internationale, în functie de zona tarifarã în care se încadreazã numãrul apelat. Cu optiunea Apeluri internationale tariful pentru apeluri cãtre zona 0 se reduce la 0,24 USD/minut, cel pentru a apela în zona 1 devine 0,36 USD/minut, iar tariful pentru apeluri în zona 2 devine 0,54 USD/minut. Reducerea nu se aplicã apelurilor cãtre numere ale operatorilor de telefonie prin satelit. Optiunea Apeluri internationale poate fi activatã oricând sunând la 411 – Serviciul Clienti Orange, gratuit de pe telefonul Orange.
Clientii care au deja activatã optiunea Apeluri internationale vor beneficia de avantajele noilor tarife începând cu 25 mai. Astfel ei vor avea tarife reduse cu 40% pentru apeluri catre toate destinatiile internationale.

O noutate absolutã pentru piata româneascã este lansarea optiunilor Numere Favorite internationale. Pentru clientii care apeleazã frecvent anumite numere din strãinatate, Orange oferã acum posibilitatea de a defini numere favorite internationale, beneficiind astfel de reduceri de pânã la 50% la apelarea acestor numere. Începând de acum lista favoritã poate cuprinde numere atât din reteaua Orange cât si din alte retele nationale sau internationale. Optiunea Numere Favorite este o optiune suplimentarã disponibilã atât pentru abonamentul de 4 USD, cât si pentru abonamentele cu minute incluse, abonamentul de familie, pachetele Shared minutes si abonamentele Business Flexibil si Business Flexibil Grup. Apelurile cãtre numere favorite au tarife care încep de la 0,2 USD/minut.

Pentru abonamentul de 4 USD taxã pentru optiunea Numere Favorite este de 2 USD/lunã, iar cu reducerea de 50% fatã de tarifele standard, apelurile cãtre numere favorite au tarife care incep de la 0,2 USD/minut. Pentru celelalte tipuri de abonamente taxa lunarã pentru optiunea Numere Favorite si reducerea la tarifele standard pentru apeluri cãtre aceste numere variazã în functie de tipul de abonament detinut. Optiunea Numere Favorite poate fi activatã în momentul abonãrii sau oricând dupã aceea, apelând gratuit de pe telefonul Orange numarul 411 - Serviciul Clienti. Numerele favorite pot fi definite sau modificate oricând prin apel gratuit la 200 sau la *100# - serviciul Self Care.

În plus, Orange oferã tuturor clientilor sãi reduceri la facturã în functie de valoarea cumulatã a convorbirilor internationale astfel: 5% reducere pentru valori între 30 si 100 USD, 10% reducere pentru valori între 100 si 300 USD si 20% reducere pentru o valoare cumulatã a convorbirilor internationale peste 300 USD.

Categorii