/

Cu Orange Love clienții au parte de HBO & HBO Max timp de 6 luni, până la 300 euro bonus de loialitate și acces în cea mai rapidă rețea din România

8 febr. 2023

Noua campaie Orange Love aduce clienților până la 300 euro bonus de loialitate, divertisment pentru întreaga familie cu HBO și HBO Max inclus timp de 6 luni, până la 23 de canale în limba maghiară, dar și oferte locale exclusive. Toate aceste beneficii vin să întregească experiența pachetelor Orange Love ce oferă  clienților, pe o singură factură, toate serviciile de care au nevoie: voce mobilă, cel mai rapid internet fix prin fibră cu viteze de până la 1800 Mbps și televiziune prin cablu.

Servicii premium într-un pachet complet

Cu Orange Love, clienții se pot bucura acum de calitatea și performanța rețelei Orange într-un pachet complet de servicii, alături de ofertele și bonusurile de fidelitate pe care noua campanie le aduce. De exemplu, pentru a beneficia de cea mai bună experiență în rețeaua Orange, abonații de voce mobilă pot alege pachetul de top cu Fibră 2000 și TV Premium. Astfel, aceștia au parte internet fix cu viteze de download de până la 1800 Mbps, router Wi-Fi 6 inclus, 161 canale TV cu până la 23 de canale în limba maghiară incluse, acces la toate canalele Orange Sport, dar și la HBO și HBO Max timp de 6 luni, totul la prețul de 68 lei/lună (TVA inclus).

În plus, clienții Orange care dețin deja un abonament mobil sau o cartelă PrePay de cel puțin 12 luni pot fi recompensați cu un bonus de loialitate de până la 300 euro. Clienții PrePay sunt eligibili pentru acest bonus, dacă aleg să devină abonați și optează pentru un pachet fix-mobil, Orange Love, în timp ce abonații mobili pot beneficia de acest bonus dacă adaugă și servicii fixe Orange Love ofertei lor. Bonusul poate fi folosit pentru a cumpăra produse din magazinul online Orange, precum: Samsung Smart TV 108 cm de la 4 €/lună, pachet PlayStation 5 Digital Edition de la 15 €/lună sau smartphone Samsung Galaxy A22 5G de la 6 €/lună.

Informații despre pachetele Orange Love și toate ofertele disponibile la nivel național se găsesc pe: www.orange.ro/love

Categorii