/

Cu Orange PrePay, distracția e mereu câștigătoare

22 apr. 2021

Primăvara aceasta, Millidge și Doig repornesc distracția cu Orange PrePay. În intervalul 22 aprilie – 30 iunie 2021, activarea sau reîncărcarea cu o opțiune PrePay de minimum 5 euro credit va fi răsplătită cu internet bonus și super premii prin tragere la sorți: 200 de telefoane OPPO Reno5 Lite, 200 de brățări de fitness OPPO Band și 100 de premii în valoare de 500 de lei fiecare, oferite în contul Orange Money!

Internet bonus și super premii pentru a fi 100% conectat la distracție

Cu Milidge și Doig distracția este garantată, iar cu noua ofertă Orange PrePay, utilizatorii de cartele pre-plătite au posibilitatea de a câștiga premii care să îi țină conectați la distracție din plin.

Așadar, fiecare activare sau reîncărcare cu o opţiune PrePay de minimum 5 euro credit realizată în perioada campaniei le oferă clienților care se înscriu gratuit la *100# ocazia de a câștiga un smartphone, o brățară de fitness sau suma de 500 de lei, acordate prin tragere la sorţi. Mai mult, pentru o reîncărcare sau activare de opțiune efectuată din contul My Orange, numărul PrePay va fi înscris de două ori în extragerea pentru premiile campaniei.

Din surprizele noii promoții nu lipsește nici internetul bonus oferit clienților Orange PrePay. Astfel, ei vor fi răsplătiți cu 50 GB bonus dacă optează pentru reîncărcarea sau activarea unei opțiuni în magazinele Orange, sau cu 100 GB dacă fac această operațiune din contul My Orange. Cu alte cuvinte, indiferent de alegerea făcută, utilizatorii se vor putea bucura de mai mult internet timp de 30 de zile de la momentul activării, pentru a rămâne conectați la tot ce e important pentru ei.

În plus, pentru ca distracția să continue de oriunde, Orange a pregătit și o nouă opțiune de roaming, disponibilă pentru utilizatorii cartelelor pre-plătite. De acum, opțiunea de 14 euro credit oferă, în completarea resurselor în roaming SEE, beneficii disponibile în două noi țări aflate printre destinațiile preferate de vacanță: Turcia și Egipt.

Mai multe informaţii despre noua ofertă Orange PrePay sunt disponibile pe: www.orange.ro/prepay/castiga/

Categorii