cu Orange PrePay, primeşti mai mult decât te aştepţi

7 dec. 2012
/ /
cu Orange PrePay, primeşti mai mult decât te aştepţi

cu Orange PrePay, primeşti mai mult decât te aştepţi


Bucureşti, 07 decembrie 2012. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Orange a lansat pentru utilizatorii de cartele PrePay, o ofertă cu mai multe beneficii: opţiuni cadou, telefoane la preţuri speciale, accesorii, şi începând de astăzi, un album care conţine cunoscutele colinde de Crăciun cântate de Millidge şi Doig.

Astfel, pentru toţi clienţii Orange PrePay care îşi activează o opţiune până pe 3 februarie 2013 şi îşi consumă minutele sau mesajele incluse în ea în mai puţin de 30 de zile, aceasta se va reactiva automat în mod gratuit. Oferta este disponibilă automat de la activarea opţiunii atât pentru utilizatorii PrePay care au deja o cartelă, cât şi pentru cei care îşi activează un SIM PrePay nou, având posibilitatea să vorbească de două ori mai mult la telefon cu prietenii şi familia.

În plus, prin programul Orange Phone Credit dedicat clienţilor PrePay, ei au posibilitatea să îşi cumpere orice telefon din oferta Orange la un preţ redus, şi au o ofertă suplimentară la achiziţionarea unui telefon Orange Pasadena sau Nokia Asha 302. Cei care achiziţionează unul dintre cele două modele vor primi 15 euro reducere suplimentară la preţul telefonului, un bonus de 300 MB şi un sticker cover pentru telefon cu personajele lor preferate. De asemenea, în Orange shop şi la magazinele partenere, clienţii Orange sunt aşteptaţi cu o gamă variată de accesorii cu îndrăgitele personaje, Millidge şi Doig.

Tot din această saptamână, clienţii Orange şi nu numai, pot accesa www.orange.ro/album de pe mobil sau de pe computer şi pot descărca albumul cu melodii de Crăciun, interpretate într-un stil unic de îndrăgitele personaje PrePay Millidge si Doig, http://www.youtube.com/watch?v=-zgpx6zx_ZQ.

Mai multe detalii pe www.orange.ro/prepay.

Categorii