/

Cu Orange PrePay, urările de sărbători sunt răsplătite cu 100 GB pentru 100 de zile și pot apărea la TV

19 nov. 2019

Cu noua ofertă PrePay, Orange recompensează clienţii cu internet bonus pentru urările pe care le fac celor dragi, dar şi pentru activarea unei noi opţiuni.

Clienţii PrePay sunt astfel invitaţi să încarce pe site-ul campaniei o urare video de sărbători pentru cei dragi, folosind contul lor My Orange. Pentru prima înregistrare validă, clienţii vor fi recompensaţi cu 50 GB internet bonus pentru 100 de zile şi au şansa ca urarea lor să fie difuzată la TV de sărbători. Astfel, cele mai inspirate video-urări vor apărea la TV in perioada sărbatorilor, alături de îndrăgitele personaje Millidge si Doig, în reclamele Orange PrePay.

În plus, clienţii Orange care activează în perioada 19 noiembrie 2019 – 3 februarie 2020 orice opţiune PrePay de minimum 5 euro vor fi recompensaţi cu încă 50 GB internet bonus.

Seria ofertelor dedicate sărbătorilor de iarnă aduce astfel clienţilor PrePay un bonus de 100 GB ce poate fi folosit pe o durata de 100 de zile.

Indiferent de opţiunea aleasă, toţi clienţii PrePay beneficiază de minute şi SMS-uri nelimitate în reţea, minute şi SMS-uri naţionale bonus, opţiuni avantajoase în roaming, dar şi de cea mai extinsă acoperire şi internet de mare viteză 4G şi 4G+ în cea mai bună reţea din România.

Mai multe detalii despre campanie pot fi găsite accesând: orange.ro/video-urare

Categorii