... cu portile deschise

9 dec. 2009
/ /
... cu portile deschise

Orange România deschide un Business Center

Bucureşti, 17 iunie 2003. Orange România anuntã astãzi        inaugurarea unui centru de afaceri - Orange Business Center - dedicat clientilor        din segmentul companiilor cu nevoi extinse de comunicare, situat în        clãdirea Europe House din Bulevardul Lascãr Catargiu        nr. 51-53.

Pentru noi, este extrem de important sã putem anticipa cerintele clientilor nostri. În fiecare zi, punem în aplicare întreaga noastrã experientã pentru a putea crea o organizatie care sã poatã rãspunde la toate întrebãrile acestora. Scopul acestui centru este de a primi într-un cadru modern si prietenos clientii companii mari, pentru a oferi explicatii specializate si solutii oricãror situatii legate de parteneriatul cu Orange.

Tot aici se vor putea face demonstratii si se vor organiza prezentãri        de produse si servicii Orange. Totodatã, clientii companii mari vor        putea fi consiliati în legãturã cu cea mai avantajoasã        solutie adaptatã necesitãtilor lor de comunicare.

Orange are valori proprii solide. Ele se traduc în        modul de abordare a relatiilor de afaceri, în solutiile pe care le        oferim si în modul de a ne adresa clientilor nostri. În timp        am învãtat sã ne folosim experienta pentru a crea o        organizatie care sã rãspundã necesitãtilor clientilor
 a spus Bernard Moscheni.

Categorii