Cu serviciul Mesaje Aniversare, nu uiti niciodatã sã-i feliciti pe cei dragi

13 ian. 2010
/ /
Cu serviciul Mesaje Aniversare, nu uiti niciodatã sã-i feliciti pe cei dragi

cu serviciul Mesaje Aniversare, nu uiţi niciodatã sã-i feliciti pe cei dragi

Bucuresti, 8 decembrie 2005. Orange anuntã lansarea în premierã pe piata   româneascã de telecomunicatii a unui serviciu de   Mesaje Aniversare.

În ziua de astãzi oamenii isi doresc sã poatã comunica în permanentã cu cei dragi insã atunci când au o familie sau un cerc mare de prieteni ori parteneri de afaceri este dificil sã-si aducã aminte zilele de nastere ale tuturor. Orange vine în ajutorul lor punându-le la dispozitie un serviciu care le aminteste de zilele de nastere, onomasticile sau alte evenimente importante ale celor salvati în agenda personalã.

Serviciul Mesaje Aniversare trimite automat prin SMS toate mesajele de felicitare. În plus,   cei care doresc, pot fi anuntati prin SMS de câte ori se apropie o aniversare. Activarea   serviciului se face gratuit apeland 411, Serviciul Clienti.  Dupã activarea serviciului,   clientii pot accesa aplicatia Mesaje Aniversare de pe site-ul www.orange.ro pe baza parolei   unice primite dupã introducerea numarului de telefon Orange. Acestia au posibilitatea sã   defineascã agenda prin introducerea manualã a fiecarui contact sau prin import dintr-un   fisier si sã selecteze mesajul de felicitare ce va fi trimis automat cãtre destinar la data   programatã în agendã. De asemenea, utilizatorii serviciului au la dispozitie un set de mesaje de felicitare predefinite oferite de aplicatie.

Trimiterea mesajelor aniversare se tarifeazã la pretul standard           de 0.07 USD/SMS, iar primirea notificarilor pentru ziua de nastere           sau ziua numelui costã 0.05 USD/SMS.

În plus, serviciul Mesaje Aniversare oferã o functionalitate foarte           atractivã prin care            se poate programa trimiterea aceluiasi mesaj scris cãtre toatã agenda.

Thierry Millet - Director Comercial Orange Romania a spus: "Serviciul   de mesaje scrise este în permanenta crestere el fiind utilizat de tot mai multã lume în   comunicarea de zi cu zi. In comparatie cu anul trecut, pânã la sfarsitul trimestrului trei   din acest an traficul SMS crescuse cu peste 80%. Faptul ca Orange este lider de piatã impune o responsabilitate si o provocare de a ridica standardele de performantã pentru milioanele   de utilizatori ai serviciilor Orange. Suntem într-o permanentã cãutare de servicii si   produse care sã multumeascã pe deplin clientii si sã le simplifice viata. Din acest punct   de vedere atât serviciul Mesaje Aniversare cât si servicul Grup Mesaje Scrise lansat la începutul   anului sunt douã servicii utile ce economisesc timp si energie în transmiterea mesajelor scrise."



Categorii