/

Cumpărături cu plata în 24 rate fără dobândă, oriunde în lume, prin cardul de credit Orange Money

27 oct. 2021

Update 23.12.2021: oferta se prelungește până la data de 31.03.2022.

Clienții care au card de credit Orange Money pot alege să facă cumpărături cu plata în 2 - 24 de rate fără dobândă, oriunde în lume. Toate setările necesare pentru alegerea numărului de rate dorit se fac direct din aplicația Orange Money. Produsele Orange Money, inclusiv cardul de credit, sunt accesibile utilizatorilor din orice rețea de telefonie mobilă din România.

Pașii pentru setarea numărului de rate sunt foarte simpli. După efectuarea unei plăți de minimum 300 lei, utilizatorii cardurilor de credit accesează istoricul de tranzacții din aplicația Orange Money, selectează tranzacția pe care doresc să o ramburseze în rate și setează numărul de rate dorit. Pot alege între 2 și 24 de rate fără dobândă, indiferent de tipul comerciantului, online ori magazin, sau de țara în care au făcut plata.

Oferta “24 de rate fără dobândă oriunde în lume” este valabilă până pe 31 decembrie 2021. Mai multe detalii despre regulamentul campaniei aici: https://www.orange.ro/money/card-credit/

Totul digital, pentru clienții oricărei rețele de telefonie mobilă din România

Clienții oricărei rețele de telefonie mobilă din România pot solicita cardul de credit 100% digital, direct din aplicatia Orange Money. Analiza cererii și semnarea electronică a contractului se fac simplu și rapid de pe smartphone.

La finalul procesului de aprobare, cardul de credit virtual este emis instant în aplicația Orange Money și poate fi utilizat imediat pentru plăți online sau pentru plăți mobile cu telefonul sau ceasul prin Apple Pay, Google Pay, Orange Pay, Fitbit Pay sau Garmin Pay.

Avantajele cardului de credit Orange Money

În plus, față de oferta “24 de rate fără dobândă oriunde în lume“, utilizatorii cardului de credit Orange Money primesc 4% bani înapoi pentru orice plată la Orange, pe orange.ro sau în magazine, indiferent de valoarea ei, chiar și pentru plata lunară a facturii Orange.

Cardul de credit Orange Money pune la dispoziția clienților pachete cu beneficii extra care pot fi accesate în funcție de nevoile de plată și stilul de viață al acestora. Pachetele pot fi activate, dezactivate sau reactivate oricând pe perioada valabilității cardului de credit:

  • Pachetul Extra Save aduce clienților 7% bani înapoi instant în cont pentru plăți la orice supermarket, în țară sau în străinătate, până la 50 lei/lună.
  • Pachetul Extra Travel aduce clienților 7% bani înapoi instant în cont pentru plata cheltuielilor de călătorie, în țară sau în străinătate (bilete de avion, cazare, rent-a-car etc.), până la 100 lei/lună; asigurare gratuită de călătorie pentru deținătorul cardului și membrii familiei și 50% reducere la comisionul de conversie valutară pentru plățile în străinătate.

“Am dezvoltat cardul de credit Orange Money ca un produs care să redea controlul clienților asupra felului în care își gestionează banii, oferind flexibilitate și simplitate în utilizare. Mai mult, suntem atenți la stilul de viață al clienților, dar și la nevoile lor într-o anumită perioadă. Fie că e vorba shopping de Black Friday sau pentru cadouri, vrem ca fiecărui utilizator să-i fie mai ușor să-și planifice bugetul și, folosindu-se de oferta 24 de rate oriunde în lume, să aleagă în cât timp vor să ramburseze banii cheltuiți.” spune Haris Hanif, CEO Orange Money

Pentru a beneficia de produsele Orange Money, utilizatorii descarcă aplicația din Google Play sau Apple Store și urmează pașii pentru înrolarea 100% online. Astfel, clienții Orange Money pot deschide un cont curent digital în RON cu IBAN propriu, în câteva minute, de pe mobil, și pot face imediat transferuri în țară ori în străinătate sau plăți online sau cu telefonul sau ceasul cu un card de debit virtual. Până pe 31 ianuarie 2022, noii clienți au și bonusuri de bun-venit de până la 150 lei.

Mai multe detalii despre cardul de credit Orange Money https://www.orange.ro/money/card-credit/

Categorii