daca e miercuri, e Orange Film 2 bilete la pret de 1

13 ian. 2010
/ /
daca e miercuri, e Orange Film 2 bilete la pret de 1

daca e miercuri, e Orange Film - 2 bilete la pret de 1

Bucureşti, 27 septembrie 2005. Orange, liderul telecomunicatiilor            mobile in Romania, a anuntat lansarea Orange            film in parteneriat cu cinematografele din Romania. Incepand din 28 septembrie, in fiecare miercuri clientii Orange pot            obtine, folosind telefonul mobil, doua bilete la pretul unuia,            la orice film, la orice ora, in oricare dintre cinematografele partenere din intreaga tara.

Pentru prima data in Romania, Orange a instalat in cinematografe o            solutie mobila de ticketing care permite clientilor sa plateasca un            bilet si sa primeasca doua, direct la casa de bilete. Pentru a beneficia            de biletul Orange film, acestia            vor timite un mesaj scris cu textul FILM la numarul scurt 241 la tariful            de 0.07 USD/mesaj sau vor intra in portalul wap Orange World in sectiunea            dedicata si vor da un simplu click pe linkul "Solicita un bilet            Orange film". In ambele cazuri vor primi un mesaj scris ce contine            un cod unic pe care il vor prezenta la oricare dintre cinematografele            partenere pentru a primi doua bilete la pretul unuia singur.

Orange film este prezent in 34            de cinematografe din 23 de orase avand ca parteneri CinemaPRO, Hollywood            Multiplex Bucuresti Mall, Movieplex Cinema Plaza Romania, RADEF RomaniaFilm,            urmand ca in viitor parteneriatul sa includa si alte cinematografe din            Romania si sa cuprinda si distribuitori care vor dori sa participe la            acest program.

Prin acest parteneriat, Orange isi propune pe de o parte sa ofere un            beneficiu tangibil fiecaruia dintre cei 6 milioane de clienti ai sai,            constand in al doilea bilet gratuit, iar pe de alta parte sa se implice,            alaturi de partenerii sai, in sprijinirea industriei cinematografice            din Romania prin cresterea numarului de spectatori in salile de cinema.

Orange intelege importanta filmului ca modalitate de relaxare si de            petrecere a timpului liber, si de aceea aduce filmul mai aproape de            clientii sai. Astfel, pe langa cele doua bilete la pret de unul din            zilele de miercuri, acestia pot beneficia in portalul wap Orange World            si de tonuri de apel, jocuri, imagini, noutati, trailere din cele mai            recente si indragite filme.

Richard Moat, Director Executiv, Orange Romania:
"Orange film este o initiativa unica in Romania. Conceput ca            un parteneriat cu industria cinematografica, acesta isi propune sa incurajeze            iubitorii filmului din toata tara sa mearga mai des la cinema si sa            vizioneze filme cat mai variate. Cu Orange film clientii nostri pot            sa invite un prieten sau o ruda la film in fiecare miercuri."

Categorii