De Paște, clienții pot alege produsele ce vor beneficia de ofertă specială în magazinul online Orange

2 apr. 2014
/ /
De Paște, clienții pot alege produsele ce vor beneficia de ofertă specială în magazinul online Orange

Bucureşti, 2 aprilie 2014. Începând de astăzi, în magazinul online Orange se dă start campaniei ”tu alegi ce-ți aduce Iepurașul”, în cadrul căreia clienții vor avea posibilitatea de a decide, prin vot, care va fi produsul ce va beneficia de ofertă specială, în ziua următoare.

Campania se desfașoară în perioada 2 – 30 aprilie. Zilnic va avea loc o „competiție” între 3 produse, din categoriile telefoane, tablete, gadgeturi, pe care orice client le poate vota, în funcție de preferințe. Votarea se realizează pe baza unei adrese de e-mail și se poate opta pentru un singur produs pe zi. Toate produsele vor beneficia de reduceri în ziua următoare, dar cel care adună cele mai multe voturi va fi inclus într-o ofertă specială și va primi cea mai mare reducere. Toți cei care au votat vor primi informații, în cursul zilei următoare, prin e-mail, referitoare la clasament și la oferta specială.

În fiecare zi, alte produse vor intra în competiția pentru locul întâi în preferințele vizitatorilor magazinului online. În cadrul campaniei vor exista zile dedicate, pe categorii: ziua smartphone-urilor 4G, ziua telefoanelor colorate, ziua smartphone-urilor cu super ecran, ziua ceasurilor smart, ziua tabletelor 4G etc. În competiție vor intra produse precum: iPhone 5S, Nokia Lumia 625, Samsung Galaxy Tab 3 10.1 4G, Fitbit Flex, Nike FuelBand.

”Oferta de Paște ”tu alegi ce-ți aduce Iepurașul” continuă seria campaniilor inovative lansate de-a lungul timpului în magazinul nostru online. De această dată, noutatea pe care o aducem constă în posibilitatea pe care le-o oferim utilizatorilor de a alege, zilnic, dintr-o gamă variată de produse de top, pe cele ce vor beneficia în ziua următoare de oferte speciale. La Orange, ne dorim să le aducem clienților noștri oferte personalizate, iar cea mai potrivită modalitate este să le oferim posibilitatea de a alege care vor fi acestea.”, a declarat Ana Niculae, Online Division Manager la Orange România.

Mai mult, cei care aleg magazinul online se vor bucura de beneficii suplimentare. Astfel, în magazinul online, punctele Thank You valorează cu 50% mai mult la achiziția unui produs cu prelungirea contractului. În plus, comanda se poate realiza la orice oră, simplu și rapid, iar livrarea se face în orice localitate din țară, într-un termen de 1-3 zile. De asemenea, clienții pot alege modalitatea de plată (cu cardul, la livrare, în rate), iar pentru orice întrebări se pot adresa serviciului de asistență dedicată, prin apel gratuit la 202 de pe orice număr Orange sau pe chat.

Mai multe detalii despre oferta de Paște din magazinul online Orange sunt disponibile la adresa:  www.orange.ro/oferta-de-paste/

Categorii