/

De Sărbători, clienții Orange PrePay au bonusuri săptămânale la alegere în My Orange și net cadou la reîncărcare

23 nov. 2022

București, 23 noiembrie 2022. Orange dă startul campaniilor de sărbători și oferă clienților PrePay bonusuri de internet, pentru ca aceștia să rămână conectați oricând au nevoie, dar și să se bucure de performanțele rețelei #1 din România. Cu noua ofertă Orange Prepay, clienții sunt recompensați cu bonusuri săptămânale la alegere, GB bonus pentru fiecare 1 euro credit reîncărcat și beneficii duble pentru reîncărcările din My Orange.

Beneficii duble și bonusuri la alegere din My Orange

Fie că au nevoie de cel mai rapid internet pentru școală, serviciu sau vacanță, cu Orange PrePay, clienții sunt recompensați cu un bonus valabil timp de 60 zile pentru fiecare reîncărcare. Astfel, la reîncărcarea cu credit sau cu o opțiune de 5 euro credit, aceștia primesc automat 50 GB bonus. Valoarea bonusurilor se dublează atunci când reîncărcările sunt realizate online, adică 100GB bonus pentru reîncărcarea cu 5 euro credit.

În completarea bonusurilor de date, surprizele dedicate sărbătorilor de iarnă sunt și mai mari în My Orange, unde clienții PrePay pot alege unul dintre cele 3 cadouri lăsate săptămânal de Millidge & Doig în contul lor. Astfel, până pe 31 ianuarie 2023, vor fi disponibile săptămânal 3 bonusuri diferite în conturile My Orange, dintre care utilizatorii PrePay vor putea alege unul: GB bonus, minute naționale sau minute internaționale și SMS-uri.

Bonusurile pot fi folosite național cu o opțiune activă de minimum 5 euro credit, iar în roaming cu o opțiune de minimum 12 euro credit, în limita de date disponibile în roaming SEE și conform Politicii de utilizare rezonabilă.

Indiferent de opţiunea aleasă, toţi clienţii PrePay beneficiază de minute şi SMS-uri nelimitate în reţea, minute şi SMS-uri naţionale, opţiuni avantajoase în roaming, dar şi de cele mai bune viteze de internet mobil 4G şi 4G+ conform certificărilor Ookla.

Detalii complete despre noua campanie Orange PrePay sunt disponibile pe: orange.ro/cadouriprepay

Categorii