De sărbători, Orange introduce beneficii nelimitate în abonamente

21 nov. 2012
/ /
De sărbători, Orange introduce beneficii nelimitate în abonamente

Bucureşti, 21 noiembrie 2012. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Orange lansează beneficii nelimitate în cadrul abonamentelor, în funcție de specificul fiecărui plan tarifar și de necesitățile de comunicare ale clienților. Astfel, clienții Orange se vor bucura timp de șase luni de o serie de beneficii nelimitate, la cumpărarea unuia dintre abonamentele Delfin, Cangur și Panteră sau la prelungirea contractului.

Începând de astăzi, clienții care aleg abonamentele Delfin vor avea mesaje scrise nelimitate în rețea și telefoane la tarife speciale, alături de minutele pentru apeluri în rețea, naționale sau internaționale incluse în abonamente. Modelele Orange Dallas, Samsung E1200, Alcatel One Touch 228 și Alcatel One Touch 322 au prețul de 1 euro, împreună cu abonamentul Delfin 7 pe doi ani.

Abonamentele Cangur oferă mesaje scrise naționale nelimitate și acces nelimitat la Facebook și Yahoo!, din Portalul Orange pe mobil, alături de combinația optimă de minute, mesaje și internet. Clienții Orange pot cumpăra telefonul Orange Pasadena la 1 euro sau telefonul aflat în oferta best deal Nokia Asha 302 la 9 euro, împreună cu abonamentul Cangur 15 pe doi ani.

De asemenea, abonamentele Panteră oferă de astăzi beneficii nelimitate, precum internet și TV pe mobil. În plus, în premieră pe piața românească, Orange oferă muzică nelimitată prin Deezer, unul dintre cele mai populare servicii de streaming audio la nivel mondial, cu peste 20 de milioane de melodii. Pentru o experiență cât mai bună de utilizare a internetului mobil și a serviciilor de conținut digital, Orange aduce în ofertă smartphone-uri performante la tarife accesibile împreună cu abonamentele Panteră. Astfel, Samsung Galaxy S III mini și HTC Windows Phone 8S sunt disponibile la 1 euro, Samsung Galaxy S III - 149 de euro, iar HTC Windows Phone 8X  - 129 de euro, împreună cu abonamentul Panteră 39 pe doi ani.

Din 23 noiembrie, oferta Junior, special creată pentru necesitățile de comunicare ale celor mici, include mesaje scrise în rețea nelimitate, alături de beneficiile standard ale abonamentului, și telefoane la prețuri speciale. Alcatel One Touch 918 Hello Kitty este disponibil la prețul de 49 de euro și Orange Stockholm Need for Speed la 39 de euro, pentru contractele pe doi ani.

„Prin pachetele de servicii care includ abonament, telefon compatibil cu resursele abonamentului și o serie de beneficii nelimitate, ne-am dorit să le oferim de sărbători clienților noștri mai multă libertate de comunicare, simplitate și flexibilitate”, a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer Business to Consumer.

Categorii