DJ Benoit Cassar, la petrecerea de relansare a Orange concept store şi pentru prima dată în România

23 ian. 2010
/ /
DJ Benoit Cassar, la petrecerea de relansare a Orange concept store şi pentru prima dată în România

DJ  Benoit Cassar, la petrecerea Orange concept store                 şi pentru  prima dată în România

Bucureşti, 26 mai 2008. Vineri 23 mai, într-un nou decor, a avut loc petrecerea de relansare a Orange concept store. Invitatul special al serii a fost DJ Benoit Cassar, rezident Buddha Bar Paris, care a mixat live pentru prima dată în România. Participanţii, personalităti din lumea cultural-artistică, presa şi publicitate s-au bucurat de momente de dans contemporan şi de spectacolul de îndemânare al barmanilor. Atmosfera a fost animată de proiecţii interactive de imagini şi de jocul continuu de lumini.

Participanţii la petrecere au avut ocazia să descopere elementele de noutate ale  decorului Orange concept store. Unul dintre acestea este expoziţia de artă digitală de la parter, organizată în colaborare cu Galeria de Arta 115. Tot la parter, portile broadband sunt deschise vizitatorilor care doresc sa testeze serviciile Orange de acces la intenetul mobil de mare viteză.

Spatiul de la etaj, mai deschis şi mai încăpător acum, cu o capacitate de aproximativ 250 de persoane, este destinat concertelor, pieselor de teatru, conferinţelor şi altor manifestări publice. Unul dintre proiectele permanente găzduite de Orange concept store este « ImproVizat ».  În cadrul acestuia, în fiecare joi seara, iubitorii de teatru participă la spectacole de comedie susţinute de tineri artişti. De asemenea, la etajul magazinului vizitatorii se pot relaxa într-un lounge dotat cu bar si canapele confortabile. În timpul evenimentelor, angajatii Orange rămân la dispozitia participanţilor, pentru asistenţă sau informatii despre produsele şi serviciile companiei.

”Un concept store trebuie împrospătat cu regularitate. Până acum acesta a fost decorat în fiecare sezon, într-un mod diferit, pe baza unor tematici adaptate la evenimentele desfăsurate. Acum însă, la aproape 2 ani de la inaugurarea magazinului, era necesară o reamenajare conform noilor tendinte în design. Am modificat zona de produse şi servicii pentru a oferi căt mai mult confort celor care doresc să testeze soluţiile Orange. De asemenea, am extins şi am redecorat spatiul de la etaj dedicat evenimentelor, într-un mod cât mai atrăgător”, a declarat Razvan  Vasilescu, Head of Events and Sponsorship la Orange România.

Cu ocazia reamenajarii Orange concept store s-a  relansat site-ul www.orangeconcept.ro care conţine fotografii şi informaţii despre magazin, programul evenimentelor şi cea mai nouă secţiune, blogul dedicat celor care frecventează acest spaţiu.

galerie imagini

{phocagallery view=category|categoryid=33|limitstart=0|limitcount=0}

Categorii