doar câteva zile până la show-ul incendiar Mika de la Orange Summer Party

15 iul. 2010
/ /
doar câteva zile până la show-ul incendiar Mika de la Orange Summer Party

doar câteva zile până la show-ul incendiar Mika de la Orange Summer Party

Bucureşti, 15 iulie 2010. Au mai rămas doar câteva zile până la primul concert Mika în România, în cadrul evenimentului Orange Summer Party. Sambătă, 24 iulie, artistul britanic va concerta la Mamaia, pe plaja H2O. Alături de Mika vor urca pe scenă şi australienii de la Cut Copy.

Muzica trio-ului australian Cut Copy este încadrată în curentul indie electronic, cu accente distincte de pop şi influenţe disco din anii ’80. De la înfiinţarea trupei, în 2001, şi până în prezent, Cut Copy au concertat în faţa a zeci de mii de persoane în cadrul mai multor turnee internaţionale, alături de nume precum Franz Ferdinand sau Daft Punk.

Întâlnirea cu Mika la Orange Summer Party înseamnă şi întâlnirea cu cele mai fredonate hituri ale sale. Pe plaja din Mamaia vor răsuna piese precum “Relax (Take It Easy)”, “Grace Kelly”, “Big Girls (You Are Beautiful)” “Rain”, “Love Today”, “Blame It On The Girls” sau “We Are Golden”, alături de piese noi, printre care şi cel mai recent single al său, “Kick Ass (We Are Young)”.

Concertele Mika sunt întotdeauna spectacole impresionante. Decorurile şi costumele care se schimbă continuu şi efectele speciale fac parte dintr-un spectacol efervescent care impresionează publicul din întreaga lume. Imaginarium Tour este cea mai complexă producţie itinerantă de până acum a lui Mika, iar sâmbăta viitoare va ajunge şi la Orange Summer Party.

Accesul la eveniment este liber. Pentru a evita aglomeraţia şi problema parcării în zona de nord a staţiunii Mamaia, în ziua concertului, Orange va asigura transportul gratuit din gara Constanţa şi staţiile de transport în comun din Mamaia către plaja H2O cu autobuze supra-etajate care vor circula între orele 18:00 şi 00:00.

Până la concert, fanii Mika îşi pot personaliza telefonul mobil cu cele mai îndrăgite hituri ale artistului, pot intra în concurs pentru a câştiga un week-end cu un prieten la Orange Summer Party şi posibilitatea de a merge la concert cu elicopterul sau cu autocarul. De asemenea, fanii artistului îşi pot comanda gratuit, online, cartela SIM PrePay, în ediţie limitată.

Orange a utilizat recent în reclamele sale piese interpretate de Cut Copy („Feel the Love”) şi de Mika („We are Golden” şi „Good Girl Gone”).

galerie imagini

{phocagallery view=category|categoryid=65|limitstart=0|limitcount=0}

Categorii