Eurosport în direct in Orange World video

23 ian. 2010
/ /
Eurosport în direct in Orange World video

Eurosport în direct in Orange World video

Bucuresti, 20 iulie 2007. Orange Romania   anunta lansarea postului TV, lider pan-european, Eurosport, live pe telefonul     mobil, pentru toti clientii Orange.

Colaborarea intre Orange si Eurosport S.A. aduce clientilor Orange din Romania intregul program al canalului Eurosport, ceea ce inseamna peste 120 de discipline sportive si 4000 de ore de transmisiuni live ale celor mai importante competitii internationale precum Campionatul Mondial si European de Atletism, Roland Garros, Turul Frantei, Campionatul Mondial de Raliu FIA, Campionatele Mondiale de Ski Alpin si Nordic.

Toti clientii Orange au de acum posibilitatea sa urmareasca cea mai variata   selectie a disciplinelor sportive din cadrul olimpiadelor de vara si de   iarna, curse auto si moto, turneuri de tenis, campionate de fotbal, lupte   etc la Eurosport, pe telefonul mobil.

Orange, primul operator care a oferit pe piata romaneasca televiziune pe   telefonul mobil, continua sa extinda parteneriatele cu trusturile media   oferind in prezent clientilor acces la peste 19 posturi TV, precum si sute   de videoclipuri.

Categorii