Exclusiv la Orange, noul Samsung Galaxy Note 8 poate aduce 100GB bonus și 24 de luni gratuite la abonament

23 aug. 2017
/ /
Exclusiv la Orange, noul Samsung Galaxy Note 8 poate aduce 100GB bonus și 24 de luni gratuite la abonament

Samsung Galaxy Note 8, phablet-ul de ultimă generație cu Infinity Display, S pen mai inteligent și cameră duală cu stabilizare optică a imaginii poate fi comandat la Orange începând de astăzi. Alături de Samsung Galaxy Note 8, clienții care comandă telefonul în perioada 23 august-14 septembrie vor primi cadou și un Samsung DeX Station1, prin care utilizatorii pot conecta conecta monitorul, tastatura și mouse-ul direct la telefon, pentru o experiență PC completă.

Mai mult, exclusiv prin magazinul online Orange, clienții au șansa de a câștiga 100GB bonus și 24 de luni gratuite la abonamentul pentru care a fost lansată precomanda telefonului Samsung Galaxy Note 8. Promoția se desfășoară până pe 14 septembrie, iar cei 10 câștigători vor fi aleși prin tragere la sorți. Mai multe detalii pe www.orange.ro .

Pentru a se bucura de noul Samsung Galaxy Note 8, clienții pot beneficia de mai multe avantaje și de o mai mare flexibilitate cu serviciile și produsele Orange:

  • rate pe factură cu sau fără avans
  • preț special la abonamentele Orange Me
  • avans 0 euro și acces la cel mai nou model din fiecare an prin programul Top Upgrade
  • reducere suplimentară de 100 euro prin oferta Buy-back Special.

Astfel, Samsung Galaxy Note 8 poate fi achiziționat cu un avans de 150 euro pentru un abonament Orange Me 43  și o rată lunară de 27 euro pe o perioadă de 18 luni.

Telefonul va fi disponibil în magazinele Orange shop și online începând cu 15 septembrie.

Pentru mai multe detalii despre noul Samsung Galaxy Note 8, accesați https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/samsung-note-8

1 În limita stocului disponibil

Categorii