excursia la Paris - o experientă de neuitat pentru clientul Orange cu numărul 10 milioane

23 ian. 2010
/ /
excursia la Paris - o experientă de neuitat pentru clientul Orange cu numărul 10 milioane

excursia la Paris - o experientă de neuitat pentru clientul Orange cu numărul  10 milioane

Bucureşti, 4 august 2008. Clientul Orange cu numarul 10 milioane, Ionuţ Stroe, s-a reîntors din excursia petrecută cu familia la Paris. Excursia i-a fost acordată clientului de catre Orange în cadrul evenimentului de aniversare a 10 milioane de clienţi în România. Evenimentul a avut loc în luna martie a acestui an, în prezenţa preşedintelui France Telecom, Didier Lombard şi a directorului general  Orange Romania, Richard Moat.

Între 22 şi 28 iulie, Ionuţ Stroe, împreună cu soţia si fiul, au vizitat Parisul - din Montmartre la Luvru, în croazieră pe Sena, la Tour Eiffel si Notre Dame - palatul şi frumoasele grădini de la Versailles, precum şi parcurile Disneyland Paris.

La întoarcerea sa în ţară, domnul Stroe a declarat că cel mai mult i-a placut la finala Turului Franţei. Ionuţ Stroe a urcat în maşina oficială Orange care i-a însotit pe ciclişti în ultima etapă a competiţiei, de la Etampes la Champs-Elysees, a făcut cunoştinţă cu cicliştii, iar familia sa a urmărit competiţia de la tribuna VIP.

La finalul sejurului, echipa Orange a organizat pentru fiul familiei Stroe o cină surpriză pentru a sărbători ziua de naştere a acestuia. După ce, timp de o saptămână, au gustat preparatele rafinate specifice bucătăriei franceze, de ziua lui, fiul familiei Stroe s-a bucurat de o cină cu specific românesc în centrul Parisului, a primit în dar un tort şi cadouri din partea echipei Orange din Franţa.

"Am fost impresionaţi de grija cu care Orange ne-a organizat vacanţa la Paris, a ţinut cont de preferinţele fiecaruia şi ne-a pregătit multe surprize frumoase – cu siguranţă va rămâne o experienţă de neuitat pentru familia noastră”, a declarat Ionuţ  Stroe, clientul cu numărul 10 milioane al Orange România.

galerie imagini

{phocagallery view=category|categoryid=61|limitstart=0|limitcount=0}

Categorii