/

Gala Superscrieri se mută în online. Astăzi, la ora 19:00

23 mart. 2020

Gala Premiilor Superscrieri #9 decernează astăzi premiile pentru cei mai buni jurnaliști ai anului.

Premierea poate fi urmărită online pe pagina de Facebook a Fundației Friends for Friends, în această seară, începând cu ora 19:00.

Lista de câștigători finali a fost selectată de juriu din cele 38 de materiale nominalizate, în urma evaluării înscrierilor făcute de autori în competiție și acoperă presa scrisă, video și foto din anul 2019, preponderent independentă, dar și mainstream: Emilia Șercan – președinte juriu, Cătălin Tolontan, Dan Duca, Florin Negruțiu, Georgiana Ilie, Ioana Cîrlig, Ioana Moldovan, Irina Păcurariu, Marius Comper, Marko Risović, Mona Dîrțu, Oana Giurgiu, Paula Herlo, Paul Radu, Robert Schwartz și Vlad Stoicescu. Vlad Petreanu și Răzvan Exarhu au fost jurații speciali pentru premiile „Acti-vloggerul anului”, respectiv „Radio/Podcastul anului”, un nou premiu onorific de încurajare a presei în format audio.

Lista completă cu toate cele 38 de materiale nominalizate la premii poate fi accesată aici https://ffff.ro/premiile-superscrieri/nominalizati-2019-voteaza/

Premiile Superscrieri reprezintă o inițiativă independentă și este posibilă doar cu sprijinul unor companii care își asumă susținerea presei de calitate, precum BRD, FAN Courier, Kaufland, BitDefender, Enel, Erste Asset Management, Orange și Medlife, cât și al Friends \ TBWA, inițiatorul FFFF.

”Acum, pentru noi toți este un moment dificil. Viețile ni se schimbă de la o zi la alta și nimic din ce am învățat sau trăit până acum nu ne-a pregătit pentru așa ceva. Fiecare are de dus o luptă proprie: cu propria înțelegere, cu propria răbdare, cu propriile limite. În toată această stare de angoasă și îngrijorare generală, câteva categorii profesionale se îngrijesc să ne fie bine tuturor. Ziariștii, alături de medici și asistente, ambulanțieri, brutari, șoferi, curieri, vânzătoare, farmaciste și polițiști au pus deoparte în aceste zile complicate propriile apăsări și probleme pentru a avea grijă de noi restul, grijă de sănătatea noastră, de pâinea noastră, de produsele și medicamentele de care avem nevoie, de siguranța noastră și de știrile care ne ajută să înțelegem mai bine ce se întâmplă în jurul nostru. Prețuiți munca jurnaliștilor care prețuiesc interesul public și păstrați-vă optimismul. Vom trece cu bine de încercarea asta.” (Emilia Șercan, președinta juriului Superscrieri)

Categorii