Gaseste ce-ti vine bine la Orange PrePay

5 iul. 2012
/ /
Gaseste ce-ti vine bine la Orange PrePay

Gaseste ce-ti vine bine la Orange PrePay

Bucuresti, 5 iulie 2012. Incepand de astazi, Orange propune tuturor utilizatorilor de cartele PrePay un nou portofoliu de optiuni, in functie de nevoile de consum si bugetul disponibil. Astfel, fie ca au nevoie doar sa vorbeasca, sa stea pe net sau sa ramana in contact cu rudele din strainatate, clientii pot alege una dintre noile optiuni, cu valori cuprinse intre 5 si 9 euro credit.

De exemplu, cei care prefera sa vorbeasca mult timp la telefon pot opta, pentru 5 euro, pentru optiunea care include 2000 de minute sau SMS-uri in retea si 100 minute sau SMS-uri nationale. In plus, cei care isi doresc sa aiba inclus traficul pe internet pot alege dintre optiunile de 5, 7 sau 9 euro credit ce ofera in plus fata de minute si SMS-uri nationale si in retea, 75 MB, 300 MB sau 500 MB.

Clientii care au nevoie de minute internationale, pot opta pentru una dintre cele 2 optiuni, de 6 sau de 8 euro credit, care le ofera pana la 150 de minute sau SMS-uri internationale pe mobil.

Portofoliul va fi promovat cu ajutorul unei noi platforme de comunicare ce readuce pe ecrane intamplarile distractive cu personajele PrePay. Indragitii Millidge si Doig se reintorc, de aceasta data alaturi de noul lor prieten Hexidge, care ii provoaca la noi aventuri.

”Orange este lider de piata pe segmentul PrePay si continua sa aduca clientilor sai oferte inovatoare, unice pe piata din Romania. Aceasta initiativa vine in completarea programelor destinate clientilor nostri, precum reincarcarea direct cu minute, Orange Phone Credit, Surprize la reincarcare, PrePay suporter si Orange Young.” Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer B 2 C in cadrul Orange Romania.

Pentru a vizualiza spotul puteti accesa http://www.youtube.com/watch?v=32oIAsWhHvU&feature=youtu.be

Mai multe detalii pe www.orange.ro/prepay.

Categorii