Ghidul zonei si Ghidul general de la Orange

23 ian. 2010
/ /
Ghidul zonei si Ghidul general de la Orange

Ghidul zonei şi Ghidul general de la Orange

Bucureşti, 7 martie 2006. Orange, liderul pietei de telecomunicatii mobile din România, anuntã lansarea a douã servicii cu ajutorul cãrora clientii se pot orienta si pot gãsi puncte de interes din cele mai variate domenii utilizând telefonul Orange. Serviciile sunt disponibile în orasele Arad, Bacau, Brasov, Bucuresti, Cluj, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Ploiesti, Poiana Brasov, Targu Mures, Timisoara si de-a lungul principalelor drumuri nationale si europene. De Ghidul zonei si Ghidul general pot beneficia atât abonatii Orange cât si utilizatorii PrePay.

Cu Ghidul zonei, clientii care activeazã acest serviciu si intrã pe wap în Orange World pot primi informatii despre zona în care se aflã si pot gãsi cele mai apropiate cluburi, restaurante, agentii loto, bãnci, bancomate, cinematografe, hoteluri, sãli de sport si multe altele. Acestia au posibilitatea de a afla informatii detaliate referitoare la punctul de interes ales si, în functie de telefonul utilizat, pot obtine harta, adresa, numãrul de telefon, programul de lucru si distanta aproximativã fatã de locul în care se aflã, operatiune care se tarifeazã cu 0,30 USD. Pentru consultarea listei punctelor de interes din vecinãtate, tarifarea se face doar pentru traficul wap, în functie de pachetul de date activat si de tehnologia folositã la conectare: CSD sau GPRS/EDGE. Informatiile sunt disponibile însã si prin serviciul Mesaje Scrise. Clientii pot trimite un mesaj la 360 cu un cuvânt cheie pentru a afla adresa, numãrul de telefon si distanta aproximativã fatã de locul în care se aflã. Lista cuvintelor cheie este disponibilã pe site-ul Orange, www.orange.ro. Detaliile primite în urma unei solicitari corecte costã 0,30 USD.

Ghidul general pune la dispozitia clientilor Orange informatii despre serviciile existente în marile orase din tarã si, la solicitare, oferã informatii detaliate pentru a facilita accesul clientilor la punctele de interes. Consultarea Ghidului general se face prin selectarea denumirii, strãzii sau domeniului punctului de interes si accesarea listei cu rezultatele gãsite. La consultarea informatiilor generale tarifarea se face doar pentru traficul wap, corespunzãtor pachetului de date activat si tehnologiei folosite la conectare. Clientii au posibilitatea de a afla informatii detaliate despre punctele de interes - harta, adresa, numãrul de telefon si programul de lucru - în functie de tipul de telefon utilizat, iar tariful pentru accesarea acestor informatii este de 0,30 USD.

"Ghidul zonei si Ghidul general sunt servicii utile tuturor celor care se deplaseazã într-o zonã necunoscutã sau celor care cautã anumite locatii în imediata apropiere. Cu ajutorul lor clientii nostri au la dispozitie informatii detaliate despre punctele de interes - adresa, numãrul de telefon, programul si chiar harta. Oricând si oriunde se aflã, fie cã doresc sa petreacã o searã cu prietenii într-un club, o dupa-amiazã la cumpãrãturi sau se aflã în vizitã într-un alt oras clientii Orange pot apela oricând la Ghidul zonei si la Ghidul general pentru a afla care e directia." - a spus Andreea Zega - Content & Multimedia Division Manager, Orange România.



Categorii