HTC U11, interacţiune revoluţionară prin strângere și design impresionant

23 mai 2017
/ /
HTC U11, interacţiune revoluţionară prin strângere și design impresionant

Începând de astăzi, cel mai nou smartphone HTC este disponibil pentru precomandă.

Noul vârf de gamă al HTC se remarcă prin funcţia Edge Sense, care permite o comunicare intuitivă cu smartphone-ul și configurarea accesării unei game largi de comenzi și aplicaţii printr-un simplu gest de presiune asupra marginilor telefonului. De exemplu, pentru deschiderea camerei foto, este suficientă ridicarea dispozitivului și o ușoară strângere a marginilor acestuia.

HTC U11 încorporează un procesor Snapdragon™835 și dispune de un ecran Quad HD de 5,5’’ din sticlă 3D, care oferă telefonului un aspect curbat, și o simetrie unică, fără îmbinări vizibile.

Pentru o experiență audio optimizată, produsul vine însoțit de noile căști HTC USonic, care au posibilitatea de a acorda sunetul cu profilul audio al utilizatorului și care dispun totodată de Anulare Activă a Zgomotului, funcţie ce monitorizează permanent nivelul sunetului ambiental.

Performanţele camerei foto sunt și ele remarcabile, noul HTC U11 având una dintre cele mai bune camere foto de smartphone, potrivit măsurătorilor independente DxOmark. Cu funcţii precum Auto HDR Boost și UltraSpeed AutoFocus, camera frontală de 16 MP a HTC U11 are un sistem impresionant de stabilizare optică și electronică și promite o experienţă foto superioară.

HTC U11 este rezistent la apă și vine în două variante de culoare: Brilliant Black și Amazing Silver.

În perioada 22 mai – 19 iunie 2017 HTC U11 este disponibil pentru precomandă în magazinele Orange sau online pe www.orange.ro/magazin-online, la un preţ începând cu 315 euro (TVA inclus) împreună cu abonamentul Orange Me 43 sau la preţul standard, de 699 euro (TVA inclus).

Clienții Orange care aleg să achiziționeze produsul se vor bucura și de un cadou, o brăţara Under Armour pentru monitorizarea activităţii fizice.

Pentru detalii complete despre oferta comercială și HTC U11, vizitați https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/htc-u11.

Categorii