În Argeș, Orange a extins acoperirea rețelei și a lansat oferte noi

5 dec. 2012
/ /
În Argeș, Orange a extins acoperirea rețelei și a lansat oferte noi

În Argeș, Orange a extins acoperirea rețelei și a lansat oferte noi

Bucureşti, 5 decembrie 2012. Orange România anunță îmbunătățirea acoperirii pentru serviciile de voce și date mobile în județul Argeș și lansarea unor oferte speciale cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Astfel, Orange a modernizat rețeaua în mai multe localități, precum: Priboaia – comuna Bălilești, Negrași, Davidești, Bascov și Mărăcineni. În curând, și argeșenii din Poiana Lacului, Mioveni și Hartiești vor avea acoperire îmbunătățită pentru serviciile de voce și date. În prezent, clienții Orange din Pitești și din 35 de localități din zona metropolitană a municipiului pot naviga pe internet la viteze 3G+ (de până la 21,6 Mbps), în timp ce în celelalte localități din județ viteza de descărcare a datelor este 3G (de până la 14,4 Mbps).

Pentru a se putea bucura de beneficiile rețelei de internet mobil de mare viteză, clienții Orange pot alege unul dintre abonamentele Panteră, care includ acum internet mobil nelimitat. De asemenea, clienții sunt așteptați în magazinele Orange cu oferte care cuprind beneficii nelimitate pentru toate abonamentele din ofertă, începând de la 5 euro. În plus, argeșenii care aleg iarna aceasta abonamente cu tarife începând de la 7 euro primesc bonus 100 de minute naționale și telefoane la prețuri speciale. Astfel, ei își pot lua Samsung E2230 cu 0 euro împreună cu abonamentul Delfin 7, Samsung Star 3 la 9 euro împreună cu abonamentul Cangur 9, Samsung Galaxy Y Pro la 19 euro cu abonamentul Cangur 15 sau Acer Mobile Cloud la 1 euro cu abonamentul Panteră 23.

Clienții Orange PrePay pot alege orice opțiune peste 5 euro și, dacă își consumă minutele sau mesajele scrise incluse, primesc încă o opțiune cadou. De asemenea, prin programul Phone Credit, clienții PrePay pot să cumpere un smartphone Orange Pasadena sau Nokia Asha 302 cu o reducere suplimentară de 15 euro și bonus de 300 MB de trafic de date pentru serviciul de internet mobil.

Pentru a fi mai aproape de clienții săi din județul Argeș, Orange România a dezvoltat o rețea de distribuție care cuprinde 3 magazine proprii în municipiul Pitești, 10 Orange Store (magazine în sistem de franciză) și 16 magazine ale partenerilor în 11 localități din județ. Anul acesta, caravanele Orange au călătorit în 53 de localități din Argeș, oferindu-le clienților posibilitatea să testeze și să cumpere serviciile și produsele Orange.

Un alt proiect inițiat de Orange în Argeș este programul de practică Orange First Step. Astfel, studenții și masteranzii din județ se pot înscrie iarna aceasta la sesiuni de practică în mai multe departamente din cadrul Orange România.

„Anul acesta am derulat mai multe proiecte pentru clienții noștri din Argeș care au vizat creșterea calității serviciilor și implicarea în comunitatea locală, direcție pe care intenționăm să o continuăm și în viitor”, a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer Business to Consumer Orange România.

Categorii