În Brașov, Orange a lansat oferte noi de servicii, telefoane și accesorii

14 dec. 2012
/ /
În Brașov, Orange a lansat oferte noi de servicii, telefoane și accesorii

În Brașov, Orange a lansat oferte noi de servicii, telefoane și accesorii

Bucureşti, 14 decembrie 2012. Orange România anunță noi oferte de servicii, telefoane mobile și accesorii pentru clienții săi din Brașov, lansate cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Brașovenii sunt așteptați în magazinele Orange cu oferte care cuprind beneficii nelimitate pentru toate abonamentele Delfin, Cangur și Panteră din ofertă, începând de la 5 euro. Telefoanele mobile din ofertă pot fi cumpărate la aceleași prețuri atât de către clienții noi care aleg abonamentele Orange pe doi ani cât și de către clienții care prelungesc valabilitatea contractelor pe doi ani. De exemplu, brașovenii își pot lua telefonul Alcatel 991 gratuit împreună cu abonamentul Cangur 15.

Clienții Orange PrePay care își activează o opțiune și își consumă minutele sau mesajele scrise incluse în mai puțin de 30 de zile, primesc încă o opțiune cadou. Oferta este disponibilă automat de la activare atât pentru utilizatorii PrePay care au deja o cartelă, cât şi pentru cei care îşi activează un SIM PrePay nou, având posibilitatea să vorbească de două ori mai mult la telefon cu prietenii şi familia. De asemenea, prin programul Phone Credit dedicat clienților PrePay, ei pot să cumpere orice telefon din oferta Orange la un preţ redus şi au o ofertă suplimentară la achiziţionarea unui smartphone Orange Pasadena sau Nokia Asha 302: reducere suplimentară de 15 euro la prețul telefonului, un bonus de 300 MB şi un sticker cover pentru telefon cu personajele din reclamele Orange PrePay.

Cei care sunt în căutarea unui cadou special de sărbători pot alege din colecția de accesorii de iarnă care cuprinde mănuși cu Bluetooth incorporat, căciulă cu căști stereo, mănuși pentru touch screen, fulare și multe altele. De asemenea, clienții au la dispozitie o gamă variată de accesorii cu îndrăgitele personaje Millidge și Doig, precum tricouri, jucării de pluș, genți, memorie USB și altele.

Iarna aceasta, clienţii Orange şi nu numai primesc un cadou în exclusivitate: ei pot accesa www.orange.ro/album de pe mobil sau de pe computer şi pot descărca albumul cu melodii de Crăciun, interpretate într-un stil unic de îndrăgitele personaje PrePay Millidge si Doig.

Pentru a fi mai aproape de clienții săi din județul Brașov, Orange România a dezvoltat o rețea de distribuție care cuprinde 2 magazine proprii, 7 Orange Store (magazine în sistem de franciză) și 15 magazine ale partenerilor în 7 localități din județ. Anul acesta, caravanele Orange au călătorit în 25 de localități din Brașov, oferindu-le clienților posibilitatea să testeze și să cumpere serviciile și produsele Orange.

Un alt proiect inițiat de Orange în Brașov este programul de practică Orange First Step. Astfel, studenții și masteranzii din județ se pot înscrie iarna aceasta la sesiuni de practică în mai multe departamente din cadrul Orange România.

„Anul acesta am derulat mai multe proiecte pentru clienții noștri din Brașov care au vizat creșterea calității serviciilor și implicarea în comunitatea locală, direcție pe care intenționăm să o continuăm și în viitor”, a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer Business to Consumer Orange România.

Categorii