În Galați, Orange a extins acoperirea rețelei și a lansat oferte noi

19 dec. 2012
/ /
În Galați, Orange a extins acoperirea rețelei și a lansat oferte noi

În Galați, Orange a extins acoperirea rețelei și a lansat oferte noi

Bucureşti, 19 decembrie 2012. Orange România anunță îmbunătățirea acoperirii pentru serviciile de voce și date mobile în județul Galați și lansarea unor oferte speciale cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Astfel, Orange acoperă acum și localitățile Vlădești și Suceveni, iar în zona Galați Mittal Nord a îmbunătățit acoperirea rețelei. Pentru serviciul de internet mobil, Orange oferă viteze de 21,6 Mbps în tot județul Galați.

Gălățenii sunt așteptați în magazinele Orange cu oferte care cuprind beneficii nelimitate pentru toate abonamentele Delfin, Cangur și Panteră din ofertă, începând de la 5 euro. Telefoanele mobile din ofertă pot fi cumpărate la aceleași prețuri atât de către clienții noi care aleg abonamentele Orange pe doi ani cât și de către clienții care prelungesc valabilitatea contractelor pe doi ani. De exemplu, locuitorii din Galați își pot lua telefonul Orange Pasadena la 19 euro împreună cu abonamentul Cangur 12 sau Alcatel 991 la 19 euro cu abonamentul Cangur 15.

Clienții Orange PrePay care își activează o opțiune și își consumă minutele sau mesajele scrise incluse în mai puțin de 30 de zile primesc încă o opțiune cadou. De asemenea, prin programul Phone Credit dedicat clienților PrePay, ei pot să cumpere orice telefon din oferta Orange la un preţ redus şi au o ofertă suplimentară la achiziţionarea unui smartphone Orange Pasadena sau Nokia Asha 302: reducere suplimentară de 15 euro la prețul telefonului, un bonus de 300 MB şi un sticker cover pentru telefon cu personajele din reclamele Orange PrePay.

Cei care sunt în căutarea unui cadou special de sărbători pot alege din colecția de accesorii de iarnă care cuprinde mănuși cu Bluetooth incorporat, căciulă cu căști stereo, mănuși pentru touch screen, fulare și multe altele. De asemenea, clienții au la dispoziție o gamă variată de accesorii cu îndrăgitele personaje Millidge și Doig din reclamele Orange PrePay, precum tricouri, jucării de pluș, genți și altele.

Pentru a fi mai aproape de clienții săi din județul Galați, Orange România a dezvoltat o rețea de distribuție care cuprinde 2 magazine proprii, 8 Orange Store (magazine în sistem de franciză) și 9 magazine ale partenerilor în 4 localități din județ.

Un alt proiect inițiat de Orange în Galați a fost programul de practică Orange First Step. Astfel, studenții și masteranzii din oraș s-au putut înscrie la sesiuni de practică în mai multe departamente din cadrul Orange România.

„Anul acesta am derulat mai multe proiecte pentru clienții noștri din Galați care au vizat creșterea calității serviciilor și implicarea în comunitatea locală, direcție pe care intenționăm să o continuăm și în viitor”, a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer Orange România.

Categorii