În Iași, Orange a extins acoperirea și a lansat oferte noi

28 nov. 2012
/ /
În Iași, Orange a extins acoperirea și a lansat oferte noi

În Iași, Orange a extins acoperirea și a lansat oferte noi

Bucureşti, 28 noiembrie 2012. Orange România anunță îmbunătățirea acoperirii pentru serviciile de voce și date mobile în județul Iași și lansarea unor oferte speciale cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Astfel, Orange a modernizat rețeaua în mai multe cartiere din municipiul Iași și în zona metropolitană a orașului, precum: cartierul Manta Roșie – zona Siraj, zona Păcurari – Piață, Bd. Chișinăului - Carrefour Felicia, Nicolina – în zona Spitalul Recuperare, Tătărași, Horpaz și Miroslava. În curând, și ieșenii din Valea Lupului, Breazu-Rediu, Lunca Cetățuii și comuna Șipote vor avea acoperire îmbunătățită pentru serviciile de voce și date. În prezent, clienții Orange din orașul Iași și din 68 de localități din zona metropolitană pot naviga pe internet la viteze H+ (de până la 43,2 Mbps), în timp ce în celelalte localități din județ viteza de descărcare a datelor este 3G (de până la 14,4 Mbps).

Pentru a se putea bucura de beneficiile rețelei de internet mobil de mare viteză, clienții Orange pot alege unul dintre abonamentele Panteră, care includ acum internet mobil nelimitat. De asemenea, ieșenii sunt așteptați în magazinele Orange cu oferte care cuprind beneficii nelimitate pentru toate abonamentele din ofertă, începând de la 5 euro. Telefoanele mobile din ofertă pot fi cumpărate la aceleași prețuri atât de către clienții noi care aleg abonamentele Orange pe doi ani cât și de către clienții care prelungesc valabilitatea contractelor pe doi ani.

În același timp, utilizatorii care aleg flexibilitatea și simplitatea ofertelor Orange PrePay pot intra pe nelimiteaza-te.ro/creeaza-optiune-prepay, unde își pot crea propria opțiune, alegând exact ceea ce li se potrivește, dintr-o gamă variată de pachete de minute și SMS, internet mobil sau acces nelimitat la Facebook și Yahoo în Portalul Orange pe mobil.

Pentru a fi mai aproape de clienții săi din județul Iași, Orange România a dezvoltat o rețea de distribuție care cuprinde 3 magazine proprii în municipiul Iași și 23 de magazine ale partenerilor în 8 localități din județ. Anul acesta, caravanele Orange au călătorit în 101 de localități din Iași, oferindu-le clienților posibilitatea să testeze și să cumpere serviciile și produsele Orange.

O altă facilitate dezvoltată pentru clienții Orange din Iași este posibilitatea de a plăti prin SMS călătoria cu mijloacele de transport în comun.

Un alt proiect inițiat de Orange în Iași este programul de practică Orange First Step, având în vedere că orașul are unul dintre cele mai mari centre universitare ale țării. Astfel, studenții și masteranzii din oraș se pot înscrie la sesiuni de practică în mai multe departamente din cadrul Orange România. Până în acest moment, 22% din numărul studenților înscriși la ediția de iarnă a programului provin din Iași, fiind cel mai mare număr de înscrieri după București.

„Anul acesta am derulat mai multe proiecte pentru clienții noștri din Iași care au vizat creșterea calității serviciilor și implicarea în comunitatea locală, direcție pe care intenționăm să o continuăm și în viitor”, a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer Business to Consumer Orange România.

Categorii