în premierã mondialã continut 3D pe telefonul mobil pe noul SIM+ de 128 MB

23 ian. 2010
/ /
în premierã mondialã continut 3D pe telefonul mobil pe noul SIM+ de 128 MB

în premierã mondialã continut 3D pe telefonul mobil pe noul SIM+ de 128  MB

Bucureşti, 15 noiembrie 2006. Din 16 noiembrie, Orange, liderul pietei de telecomunicatii din România, lanseazã în  premierã nationalã SIM+, o cartela SIM cu memorie flash de 128 de MB si în  premierã mondiala continut multimedia 3D preinstalat pe cartela SIM.

Orange România este primul operator mobil din lume care oferã clientilor sãi posibilitatea sã vadã pe telefonul lor imagini, videoclipuri si MMS-uri în relief cu ajutorul ochelarilor speciali 3D, inclusi în pachet.

Pe lângã aplicatiile de tip Info Services, Mobile Banking, SIM Backup,  Group Text Messages, SIM Wallet si SIM Signatures, noul SIM+ va include continut multimedia stocat pe cardul de memorie flash de 128 MB. Memoria flash permite utilizatorului sã vizualizeze continutul predefinit, sã steargã sau sã adauge continut nou. Pentru clientii care doresc sã descarce continut nou, fisierele de pe SIM+ contin link-uri cãtre sectiunile dedicate din portalul Orange World.

Orice client nou sau existent isi poate cumpãra sau  schimba          SIM-ul obisnuit cu un SIM+, plãtind 8 USD, fãrã TVA.          SIM+ poate fi folosit în  orice telefon mobil, însã memoria          flash de 128 MB este disponibila doar în telefoanele  compatibile.

„Orange România inoveazã din nou si prin continutul multimedia 3D (stereoscopic), SIM+ deschide drumul cãtre o zonã ne-exploratã pânâ acum de alti operatori. Suntem foarte interesati de modul în care clientii vor aprecia memoria de 128 MB si noul continut 3D, în special efectul de relief oferit acum pe telefonul mobil. în cazul în care reactiile vor fi pozitive pe viitor putem dezvolta aplicatii diverse, de la jocuri pânã la filme 3D pe telefonul mobil”,          a declarat Bogdan Ciubotaru, Senior Product Manager Orange România.

Categorii