/

În sezonul iubirii, clienţii Orange PrePay primesc bonusuri pentru ei şi cei dragi

11 febr. 2021

Orange anunţă noua campanie dedicată clienţilor PrePay prin intermediul căreia aceştia sunt încurajaţi să sărbătorească sezonul iubirii cu felicitări virtuale trimise celor dragi şi bonus de net.

Astfel, clienţii Orange PrePay sunt invitaţi să se bucure de ce este cu adevărat important în această perioadă specială din an – să fie alături de cei dragi, în mod autentic şi necondiţionat, chiar dacă fac asta în mod virtual sau atunci când sute de kilometri îi despart.

De aceea, cu noua campanie Orange PrePay clienţii sunt răsplătiţi cu bonusuri de internet pentru a rămâne conectaţi cu familia şi prietenii. Cei care activează o opţiune PrePay de minimum 5 euro credit în perioada 11 februarie - 11 martie 2021 vor fi recompensaţi automat cu 50 GB bonus.

Alături de acest bonus, cu ajutorul simpaticelor personaje Millidge şi Doig, clienţii Orange PrePay îşi pot arăta aprecierea pentru cei dragi, fie că sunt sau nu clienţi Orange, trimiţând-le felicitări virtuale din contul lor My Orange. În cazul celor care nu sunt clienti Orange, felicitările pot fi trimise prin e-mail. Pentru fiecare felicitare trimisă de către un client PrePay către un alt client Orange PrePay sau abonat persoană fizică, atât cel care primeşte cât şi cel care trimite vor fi recompensați cu 10 GB bonus. Clienţii pot trimite oricâte felicitări doresc, însă pe durata campaniei se pot acorda maxim 5 bonusuri de internet pentru fiecare client atât timp cât primeşte sau trimite către 5 numere diferite.

Indiferent de opţiunea aleasă, toţi clienţii PrePay beneficiază de minute şi SMS-uri nelimitate în reţea, minute şi SMS-uri naţionale bonus, opţiuni avantajoase în roaming, dar şi de cea mai extinsă acoperire şi internet de mare viteză 4G şi 4G+ în cea mai bună reţea din România.

Mai multe detalii despre campanie pot fi găsite accesând: orange.ro/netcadou

Categorii