încã un Orange shop pe harta României

13 ian. 2010
/ /
încã un Orange shop pe harta României

încã un Orange shop pe harta României

Bucureşti, 15 iunie 2005. Orange Romania deschide la Deva al 21-lea            Orange shop, extinzandu-si astfel            reteaua de magazine proprii. Magazinul este situat in Piata Victoriei            nr. 8.

Principiul dupa care functioneaza orice Orange shop este accesul rapid si usor la cele mai bune servicii de vanzare si asistenta. Aici clientii pot obtine consultanta la alegerea planurilor tarifare si serviciilor Orange, pot cumpara produse Orange PrePay, pot plati factura si pot beneficia de avantajele oferite de programul Orange Thank You.

Strategia            Orange este de a face tehnologia accesibila tuturor clientilor sai,            prin produse si servicii simple si usor de utilizat. De aceea, in fiecare            Orange shop exista un Phone Expert care ofera clientilor asistenta legata            de functionalitatile telefonului mobil si de utilizarea serviciilor            Orange.

Pana la 30 iunie cei care aleg sa achizitioneze abonamentul            de 4 USD din planul Personal la Orange shop in Deva beneficiaza de urmatoarea            oferta:

20 de minute nationale pe viata 50% reducere la abonament in primele doua luni,              pentru abonamentele incheiate pe o perioada de 1 an si in primele              6 luni pentru abonamentele pe 2 ani 50% reducere pentru oricare si oricate optiuni alese, in primele doua luni pentru abonamentele incheiate pe o perioada              de 1 an si in primele 6 luni pentru abonamentele pe 2 ani in plus, cei care incheie un abonament pe o perioada de 2 ani primesc              cadou 12 USD in puncte Thank You

De asemenea, pentru orice abonament din planul Personal, clientii primesc:

100 de mesaje scrise lunar pe primele doua luni 50 de mesaje multimedia lunar pe primele doua              luni, la alegerea unui telefon cu camera telefoane la preturi speciale

Clientii care aleg abonamentul reincarcabil primesc 1 USD in plus credit            in primele 8 luni de abonament pentru abonamentele pe 1 an si 2 USD in            plus credit in primele 8 luni de abonament pentru abonamentele pe 2            ani.

Richard Moat, Director Executiv al Orange Romania:
 "Orange shop-ul din Deva reprezinta continuarea investitiilor            realizate de Orange in zona Transilvaniei, prin care ne propunem sa            oferim clientilor nostri servicii de comunicare de cea mai buna calitate            si profesionalism in tratarea solicitarilor lor. Dorim sa fim cat mai            aproape de clienti si vom continua sa deschidem astfel de magazine si            in alte orase din tara."

Categorii