încep cursurile Orange Telecom University

23 ian. 2010
/ /
încep cursurile Orange Telecom University

încep cursurile Orange Telecom University

Bucuresti, 29 martie 2007. Orange, liderul telecomunicatiilor mobile în Romania, continuã sã se implice activ în sustinerea comunitãtii prin reluarea unui program cu traditie, Orange Telecom University.

Dupã succesul înregistrat de programele de formare profesionalã a studentilor, respectiv Scoala de Vanzari, Scoala de Marketing, School of Customer Experience sau Scoala de Comunicare, Orange reia un proiect amplu adresat studentilor Universitatii Politehnice, care a debutat in 1997.

Orange Telecom University este un program care se adreseazã exclusiv studentilor înscrisi la Facultatea de Telecomunicatii si are ca principal obiectiv aducerea unei contributii relevante la pregatirea specialistilor români. Programul se adreseazã studentilor din anul al IV-lea din cadrul Facultatii de Telecomunicatii care au obtinut rezultate scolare foarte bune si minimum media 8 pe parcursul primilor 3 ani de studiu.

In urma unei preselectii care a constat în prezentarea unui proiect si sustinerea unui interviu bazat pe cunostinte tehnice si competente comportamentale, au fost alesi 18 studenti care frecventeazã în prezent cursurile Orange Telecom University.

Programul se desfasoarã în perioada martie - iulie 2007. Cursurile acoperã o arie de interes vastã, aplicatã tuturor domeniilor tehnice: acces, retele si servicii cu valoare adaugatã, planificare si bugetare.

Fiecare student la Orange Telecom University primeste o bursã în valoare de 675 de RON pe lunã si participã la un stagiu de pregatire practicãa în Departamentul Tehnic al Orange Romania timp de 10 saptamani. De asemenea, studentii participã saptamanal la cursuri tehnice cu module teoretice sau practice, sustinute de specialisti din Departamentul Tehnic al companiei.

“Prin initiativa Orange Telecom University dorim sã ne implicam activ in formarea tinerilor specialisti români în domeniul telecomunicatiilor”, a declarat Richard  Moat, CEO Orange Romania.

Orange îsi orienteazã actiunile de responsabilitate socialã corporativã în mai multe directii. Compania cautã, în egalã masurã, solutii pentru educatie si formare a comunitâtii de afaceri, protectia mediului înconjurãtor, a persoanelor cu dizabilitati senzoriale sau care se confruntã cu alte probleme sociale, reducerea efectelor calamitatilor naturale sau facilitarea accesului la servicii de comunicatii.

Categorii