începe concursul de fotografie „vezi Orange”

23 ian. 2010
/ /
începe concursul de fotografie „vezi Orange”

începe concursul de  fotografie „vezi Orange”

Bucuresti, 3  septembrie 2007. Orange invita fotografii amatori  si profesionisti sa participe la cea de-a sasea editie a concursului de fotografie „vezi Orange”. Tema acestei editii este «play» si trebuie ilustrata intr-un mod cat mai original in fotografiile inscrise in concurs.

Pana pe 30 septembrie, concurentii „vezi Orange” pot trimite maximum 5 fotografii tematice pentru cele trei sectiuni ale concursului: fotografii alb-negru, fotografii color si fotografii Mesaje Multimedia. Fotografiile inscrise la categoriile alb-negru si color pot fi trimise prin posta, la O.P. 9 - C.P. 44, Bucuresti sau prin e-mail, la adresa concursfoto@orange.ro. Fotografiile participante la  categoria Mesaje Multimedia trebuie trimise numai de pe telefonul mobil la  adresa concursfoto@orange.ro.

Orange va premia castigatorii concursului “vezi Orange”, editia a VI-a, in cadrul unei ceremonii care va avea loc in luna decembrie. Pentru fiecare categorie se vor acorda cate 3 premii:  premiul I – 1500 EUR, premiul II – 1000 EUR si premiul III – 500 EUR.  De asemenea, Orange va decerna 50 de mentiuni speciale, constand in telefoane mobile SPV  E650 cu camera foto incorporata.

Juriul, format din reprezentanti Orange si fotografi independenti, va alege cele mai bune fotografii, care vor putea fi vazute in cadrul unei expozitii si vor aparea in calendarul “vezi Orange 2008”.

„Speram ca «play», tema concursului de fotografie „vezi Orange” din acest an, sa inspire la fel de multi fotografi ca si tema editiei precedente a concursului, «share». Cele doua cuvinte stau la baza campaniei de imagine Orange lansate la inceputul anului trecut”, a declarat Thierry Millet, Director Comercial Orange Romania.

Mai multe detalii  despre participarea la concurs se gasesc la adresa www.orange.ro/veziorange.

Categorii