/

Începe o nouă ediție a programului de practică Orange First Step

13 aug. 2018

Orange România a lansat o nouă ediţie a programului Orange First Step, destinat celor aflaţi la început de carieră. Programului de practică se adresează tuturor studenţilor şi masteranzilor indiferent de profilul facultăţii, de forma de învăţământ sau de anul de studii în care se află.

În această ediție, Orange oferă 16 locuri de practică în București, cu posibilitatea de efectuare a unui stagiu de practică plătit în unul din urmatoarele 8 departamente: IT, Tehnic, Financiar, Marketing, B2B, Resurse Umane, Supply Chain sau Customer Service.

Candidaturile se pot trimite pe adresa de e-mail firststep@orange.ro până la data de 31 august 2018, însoțite de CV și o scrisoare de intenție.

Durata unui stagiu de practică este de 6 luni, cu opţiunea de a alege între un program full-time de 8 ore sau un program part-time de 6 ore. La final, experiența dobândită pe parcursul Orange First Step poate fi folosită la facultate pentru echivalarea orelor de practică incluse în programa de învăţământ, în acest sens fiind eliberată o adeverință de practică.

Mai multe informații sunt disponibile pe www.orange.ro/first-step.

Categorii