internet mobil de la Orange pe 5 noi modele de laptop

23 ian. 2010
/ /
internet mobil de la Orange pe 5 noi modele de laptop

internet mobil de la Orange pe 5 noi modele de laptop

Bucureşti, 29 septembrie 2008. Orange îşi consolidează poziţia de furnizor de soluţii complete de acces mobil la internet prin lansarea a cinci noi modele de laptopuri: Asus EeePC 1000H, HP Compaq 6720s, Acer Aspire 5735Z, Asus Pro52L şi Dell Studio 1535.

Cele cinci modele funcţionează pe baza celor mai noi platforme Intel şi vor fi introduse în oferta Orange de acces la internet în cursul lunii octombrie.

Pentru  performantul laptop ultraportabil Asus EeePC 1000H clienţii Orange pot lansa deja  precomanda la adresa http://www.orange.ro/eeepc/comanda/. Cei care îşi doresc o conexiune la internet pe un laptop cu noua platformă Intel Montevina, cu ecran lat 16:9 şi design atractiv vor avea posibilitatea să înregistreze o precomandă şi pentru Acer Aspire  5735Z începând cu data de 1 octombrie.

“Orange a cunoscut o creştere fără precedent a consumului de date: numai în ultima lună vânzările de pachete de acces mobil la internet cu laptopuri au fost de 10 ori mai mari decât cele înregistrate în prima lună a anului,” a declarat Thierry Millet, Director Comercial Orange România.  “Avem perspective foarte bune de creştere a consumului de date mobile şi în ultimul trimestru al anului, în mare parte datorită noilor oferte de date cu laptopuri incluse care susţin şi impulsionează accesul clienţilor la internet în condiţii de mobilitate în ţară şi în străinătate”, a adăugat Thierry Millet.

Categorii