Internet mobil nelimitat pe plaja pentru abonatii Orange

4 iul. 2012
/ /
Internet mobil nelimitat pe plaja pentru abonatii Orange

Internet mobil nelimitat pe plaja pentru abonatii Orange

Bucuresti, 4 iulie 2012. Orange ofera clientilor o noua optiune pentru internetul pe mobil. Incepand din luna iulie si pana la finalul lunii august, toti abonatii Orange care isi activeaza una dintre optiunile MySmartphone[1] sau orice optiune de internet pe mobil de tipul Net[2] vor primi acces nelimitat la internet mobil pe plajele din Costinesti, Eforie Nord, Eforie Sud, Mamaia si Vama Veche.

Oferta de internet nelimitat acopera toate zonele de plaja ale respectivelor localitati, iar viteza de conectare la internet va fi de pana la 43,2 Mbps, prin intermediul tehnologiei Dual Carrier, cea mai mare viteza de internet mobil disponibila in Romania.

Pentru cei care doresc sa beneficieze de internet pe mobil pe toata durata verii, Orange a lansat optiunea Net Summer, valabila pentru 3 luni. Ea poate fi activata pana pe 31 august prin trimiterea unui SMS gratuit la 321 cu textul SUMMER.

Net Summer costa 12 euro, TVA inclus, si este valabila pe durata verii, adresandu-se exclusiv abonatilor Orange. Ea ofera 3 GB de internet (trafic national) pentru 3 luni, cate 1GB disponibil in fiecare luna, si internet nelimitat pe plaja in localitatile mentionate. In plus, clientii vor fi anuntati printr-un SMS cand se apropie de limita traficului inclus. In cazul in care va fi depasita limita de 1GB/luna, tariful suplimentar va fi automat de 0,50 euro/50MB.

„Clientii nostri vor sa se bucure de vara, de timpul liber pe care si-l petrec in vacante, calatorind sau stand la plaja. Optiunea Net Summer este gandita special pentru aceasta perioada a anului, in care internetul pe mobil este important deoarece ofera acces rapid la harti, la informatii despre zone turistice, la prognoza meteo sau la e-mail si retele sociale” a declarat Vanina Ungureanu, Business Division Manager in cadrul Orange Romania.

Mai multe detalii pe http://www.orange.ro/internet-mobil/net-summer.html


[1] Oricare dintre optiunile MySmartphone 5, MySmartphone 10 sau MySmartphone 15 pentru 12 sau 24 de luni.

[2] Oricare dintre optiunile Net News, Net Mail, Net Friends, Net Go, Net Run, Net Fly pentru 12 sau 24 de luni si Net Summer pentru 3 luni.

Categorii