Jean-François Fallacher – Chief Executive Officer

25 mart. 2010
/ /
Jean-François Fallacher – Chief Executive Officer

Jean-François  Fallacher – Chief Executive Officer

Înainte de numirea sa la Orange România, Jean-François a fost CEO al Sofrecom, companie de consultanţă internaţională aparţinând Grupului France Telecom – Orange. În timpul mandatului său, Sofrecom a avut un rol cheie în lansarea şi dezvoltarea cu succes a mai multor operaţiuni mobile pe pieţe emergente şi a contribuit activ la succesul unor noi servicii mobile în diverse ţări în care Grupul France Telecom - Orange este prezent.

Jean-François Fallacher are o vastă experienţă profesională dobândită pe parcursul timpului prin diverse poziţii în cadrul Grupului France Telecom – Orange. Şi-a început cariera ca Account Director în cadrul departamentului de B2B, divizia de Corporate Sales. Ulterior s-a mutat în Olanda unde a fost Marketing Manager la EuroNet Internet şi apoi Chief Operations Officer la Wanadoo Olanda.

Jean-François Fallacher a absolvit École Polytechnique şi École Nationale Supérieure des Télécommunications din Paris. Şi-a continuat studiile cu programul International Business Development la ESSEC Business  School.

Categorii